AKTUELNO

Veza na pomolu?!

Sandra Čaprić i Sandra Rešić naredne su gostovale u radio-emisiji "Amnezija", kako bi konačno odgovorile na muzički obračun i stavile tačku na brojne prozivke:

Ne znam, sve mi je teže i teže, pala sam psihički, ne mogu da kažem da moji roditelji nisu uticali na mene, rekli su mi da se podignem, ali meni je sve gore i gore, jedva se budim, nemam ni osmeh na licu - priznala je Sandra Č.

Foto: TV Pink Printscreen

Nezahvalno je da ja sad komentarišem muzički obračun, znam kako Sandra radi svoj posao, pokušala sam da joj namontiram na rijaliti taj psihički momenat, ali ona ne može da izađe iz tog mood-a trenutno. Što se Gruje tiče, nerazumljivo mi je, jer kaže da je zaljubljen, zbog čega treba da bude najsrećniji na svetu - komentarisala je Rešićeva.
Nije mi prijatno što Aleksandra smara i što mi priča šta su Janjuš i ona imali, meni je on jedan od najbližih, prija mi njegova pažnja, vezala sam se za njega. Mi smo pričali na tu temu, niti ja želim vezu, niti on, ali smo se vezali jedno za drugog - priznala je Čaprićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga