AKTUELNO

Šokantno!

U toku je radio-emisija "Amnezija" koju vodi i uređuje Bane Čolak.  Njegovi naredni gosti su Marko Janjušević i Aleksandra Nikolić.

Ništa se ne dešava, niti će se dešavati. Devojka je rekla da me je sanjala i da hoće da se druži sa mnom. Pričao sam sa njom, htela je da se izvini za nešto loše što mi je uradila napolju, ja ne znam šta bilo. Mi smo ostali normlani, čuli smo se dok sam bio na moru i dočekao sam je ovde.Ne znam šta joj se desilo da me proganja od samog jutra. Ona hoe konstantno da se drži sa mnom, jer je navikla na mene. Imala je vezu dok nije ušla, ušla u vezu ovde posle dva dana. Imam fobiju od tih agresivnih situacija, ježim se od toga, pogotovo na bacanje hrane - pričao je Janjuš.
Shvatila sam da čoveku treba da se izvinim za neke stvari letos što sam uradila... Nisam bila ispravna prema njemu, ali nije ni on prema meni. On je men ostavio kao poslednju krpu kad je meni ovde bilo najteže. Nisam ga proganjala, ja sam se šalla. Čudno mi je ovde, navikla sam da provodim vreme sa njim - govorila je Aleks.
Ona namerno radi sve kad je Sandra Čaprić tu - dodao je Janjuš.
Malo sam se zezala, možda ga je podsetilo na traume. Ja sa njim ne želim nikakav vid komunikacije, nemoj da me teraš da želim. Kao da sam mu ne znam šta uradila, pa se ovako ponaša. On kaže da neću da se družim sa tobom, pa se smeje - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je napustio emisiju, a Aleks je progovorila o odnosu sa Markom Osmakčićem.

Aleks, je l' ti mama u snu rekla da ostaviš Marka? - pitao je Bane.
On hoe da kaže da sam ja bila njegov inat. Nje mi kliknulo i nije mi blo to-to. Imala sam ovde neke neraščišćene odnose. Ne treba mi ni jedan dečko ovde - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga