AKTUELNO

Ipak je on kriv?!

U toku je emisija ''Pretres nedelje'', a voditelj Milan Milošević podigao je Sandru Čaprić kako bi prokomentarisala svoj, ali i performans kolega na subotnjoj repriznoj novogodišnjoj žurki.

Ja nisam zadovoljna samom sobom. Ne opravdavam ništa, samo kažem da nisam zadovoljna samom sobom i raspoloženjem. Ja sam jako posvećena svom poslu i znam kako radim svoj posao. Što se mene lično tiče, nisam zadovoljna. Sandra je bila super, ali Grujina energija nije bila na nivou. Ja nisam dala ni 10% sebe - rekla je Čaprićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Došli smo do zaključka da si neraspoložena zbog Filipa Cara - rekao je Milan.
Što zbog njega? Ne znam šta se desilo, ali znam da se na greškama uči. Nema to veze ni jedne sa njim, ima veze sa mnom. Prepravile su me emocije i nisam se ovde pronašla. Ja nisam prepoznala rukopis svog oca, a kamoli nešto drugo. Nije me on povredio, ja sam to odavno zatvorila - rekla je Sandra.
Šta se desilo - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, ne snalazi se ovde i pokajala se što je ušla ovde - rekao je Miki.

Pobednica ovog pevačkog obračuna, Sandra Rešić, naredna je dobila reč.

Šta se dešava sa Čaprićkom - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, baš mi je žao. Prošle sezone, kad je ona bila tu, ja sam igrala šest sati. Ne kažem da branim koleginicu, ali pričali smo o tome. ŠTo se tiče Gruje, neću da stajem ovde i da demantujem, ali jedno zameram. Za osam godina, u 90% svirki, kad sam dolazila, nisu bili moji muzičari...Niko ovde doveo pitanje tvoje pevanje, pričam o energiji - rekla je Sandra Rešić.
Ja sam ti na poslednjoj pesmi vikao ajde, ajde, ali nema osmeha, ništa. Želim da otpevaš pesmu neku, u kojoj ćeš da daš sebe - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam zadovoljan, s obzirom na situaciju - rekao je Gruja.

Bane Čolak je dobio reč.

Što se tiče njihovog nastupa, mi smo ovde najnebitniji. Treba da imate osećaj da imate nastup iz snova. Tebe treba da zanima taj narod napolju. Što se tiče njihovih nastupa, kratko ću. Dino zna, kada je Ivana pevala tamo kod njega u klubu, par dana pre toga je imala smrtni slučaj. Ono što deli vas od toga da ste amateri ili profesionalci, jeste to da, ako hoćeš da se baviš, niko te ne pita kako se osećaš, boli ih ku**c, treba im da podigneš atmosferu. Gruja je meni top zvučao, ali sam bio razočaran u Sandru Čaprić, jer su mi rekli da je to bilo top. Rekao sam da sam se osećao kao da sam na parastosu - rekao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić