AKTUELNO

Žestoko za crnim stolom!

U toku je emisija ''Pretres nedelje'', a voditelj Milan Milošević podigao je Anu Jovanović, kako bi prokomentarisala celokupnu situaciju vezanu za odnos Milice i Mensura.

Mislim da je jako glupo da mene koriste za te neke njihove glupe igrice. Što mene koristi, to i ja njega pitam - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo, ne možeš ti tako sa mnom da razgovaraš. Meni si ti draga, simpatična si mi, draga si mi, prelepa i nemam potrebu da te iskorištavam. Pričao sam sa tobom o nama, da sam bio zaintresovan za tebe, izašao sam iz veze...Nisam neko ko će tek tako da šutne nekoga - rekao je Mensur.
Ma šutni Krleta - rekla je Ana.
Slušaj me šta ti pričam, pusti Krleta. Ja sam razmišljao da li da gradim neki odnos sa tobom na dalje...Ja se najviše poigravam sa svojim emocijama - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, muva me i onda isapda da sam ja na čekanju - rekla je Ana.
Nemoj da si bahata tako i bezobrazna. Ja jesam prema tebi gajio neke simpatije, ali nisam mogao da tek tako nju ostavim na cedilu -rekao je Mensur.
Što spavaš sa njom pod istim jorganom - pitao je Milan.
Nacija koja glasa za mene, bi me podržala da ih sve poje**m i budem sam, ali ja nisam takav...Spavam sa njom, zato što Milica ima pravo da spava pored mene. Mensur ovde ne mora da ima jednu priču da bi opstao - drao se Ajdarpašić.
Koji je tvoj odnos sada - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ni u kakvom odnosu - rekao je Mensur.
On je kontradiktoran - dobacila je Ana.
Ti si sa mnom prekinula komunikaciju, evo ti ruka, izvinjavam ti se na svemu što sam uradio. Nemam nikakav kompleks. Davao sam nadu odnosu, ali nije bila lažna, jer ja nemam lošu nameru prema nikome, a ne prema njoj - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju muvaš, a sa Milicom spavaš - rekao je Milan.
Oboje su kontradiktorni...On mi je rekao da ona ne misli baš svaki put sve što ona kaže - rekla je Ana.
Ana tačno je da sam ja tebe muvao, ti si bila nezaintresovana, ja jesam. Zavlačio sam te i to je to - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Vrlo brzo ću poraditi na mom i Miličinom odnosu i da se reši sve što treba da se reši. Neću te više zavlačiti i neću se igrati sa tobom, jer nemam potrebe - nastavio je Mensur.
Ne spavaš u krevetu sa devojkom sa kojom si raskinuo, a nju muvaš i onda od nje praviš debila - skočila je Spasojevićeva.
Neću ti se obraćati više, nećemo imati komunikaciju iz najbolje namere, nemam neku netrpeljivost prema tebi - rekao je Mensur Ani Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš ti mene da stavljaš u isti koš sa bivšima i da kažeš kako ne želiš da ti se desi isto kao sa njom (Milicom) i sa tvojom bivšom devojkom Minom o kojoj se zna već. Našla sam se sa njom u istom društvu tada, Mina je tek tada došla u Beograd - rekla je Ana.
To su kafići gde smo svi išli kao klinci - rekla je Tara.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga