AKTUELNO

Otkopali ratne sekire!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu Caru da prokomentariše odnos Dalile i Dejana Dragojevića, kao i njegov susret sa porodicom

Ja sve mogu da razumem, svakome sam ružno rekao i napravio, ali nikad nisam ružno rekao za svoju porodicu. Postupcima sam ih povredio, napolju i gore. Kad mi da verujemo ovim ljudima? Malo pre sam shvatio šta želi da kaže, on je sebi sa 21 godinu napravio imaginarnu sliku. Njemu je najgore bilo što ne mogu svi zajedno da sednu. Napravio je sliku u glavi da sednu svi i budu srećna porodica, ali to tako nije. Kad da verujemo, sad, onda ili sutra? - pričao je Car.
Kad tebi da verujemo? Da sam bila ku*va ili dobra - pitala je Dalila.
Meni nikad. Ja ti kažem da si ku*va, kad mi driaš nekog kući - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo nemoj ni meni da veruješ. Meni više nikad ne smeš da veruješ - dodala je Dalila.
Za šta? Dalila, kod tebe ne shvatam, nisam ni kod Maje, a ni kod Mine... Što se upoređuju sa muškarcima? Ja sam loš, ali što moraš da budeš i ti? - nastavio je Filip.
On bi i sad da prebaci sve na mene... Ti si mene prvi uvredio! Nemoj da on prebacuje svoju krivicu na mene. Miki, je l' se sećaš kad mi je prvi rekao pop*iš mi ku*ac? - govrila je Dragojevićka.
Što si me gađala? Što nisi rekla da sam odvratan i da nećeš da se muvamo? Što ti hoćeš da budeš gora od svakog? - zapitkivao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

On je pi*ka jedna, on ustane i kaže sa Saleta! Što nemaš potrebu da to prikrivaš? - besnela je Dalila.
Ja sam još gori! Trebao sam svakome, da sam pametan i ispravan, da izađem i da ne dozvolim sve ovo sebi. Njima ne može ništa da se kaže - govorio je Car.
Što ti nisi ćutao sinoć na bini? - pitala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti namećeš da sam ja trebala da kažem, a ne kažeš ti koji si muškarac! Opet budiš u meni muškarca, da budem veću muškarac nego ti. On kaže da sam trebala ja da kažem, a on je mrmljao sebi u bradu - nastavila je Dragojevićka.
Ti si sve napravila zbog mene? Je l' si u drugom odnosu? - pitao je Car.
Ja nisam u odnosu - rekla mu je Dalila.
Kad je bio šlag, ti ne znaš da li si kriva, ti, Dejan ili ja. Sa mnom se upoređuješ, a rekla si da sam nagori - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ćete da udarite na kontru vašim delima, na naša1 ja sam najgori i nemoralan, prevarant i sve najgore, a šta si ti ? - urlao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga