AKTUELNO

Dramatično!

Nakon što je Dejanu Dragojeviću dao mali budžet, nastao je haos. On je i dalje bio ogorčen zbog komentara Maje Nikolić, a Dalila Dragojević se obratila svima.

Dalila Dragojević od danas spava, ne učestvuje u programu. Posle sinoćnjih komentara, da meni članica žirija kaže... "Da ne kažem prostitutka, reći ću najveći odron". Sinoć sam bila na rubu da napravim incident. Vraćajući se sa Zadrugovizije, gledajući pogleda kao da sam ubila nekoga, kako se ljudi krste... Želim svima vama da doživete urlike. Ja želim ovog trena da napustim Zadrugu. Tražim da izađem normalno na vrata Zadruge, da svi koji ste komentatori - krenula je Dalila.
Ucenjuje da je ne bismo komentarisali negativno - dobacila je Sanja Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da slušam komentare kako je Sanja Grujić britka sablja, tri puta komentarisala Dalilu. Evo, neka ostane britka sablja, Dalile više nema. Zna se šta se mislilo kada je rekla da Sanja gađa u metu. Druga stvar, nisam dobila ništa od poklona za Novu godinu - govorila je Dragojevićka.
A to te je pogodilo - rekla je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam snage, meni je Nova godina značila. Zaljubila sam se u Cara, vratila Dejanu, nemam snage više - pričala je kroz suze Dalila.
Šta nemaš snage? - pitao je Car.
Nemam snage, Filipe... I kad sam sa tobom bila na bini, dobila sam komentare: "Ne skidajte te maske". Sinoć je bilo trostruko gore - plakala je Dragojevićka.
Tvoj problem je što je otišla Maja i što se plašiš da uđeš u situaciju sa Filipom - istakao je Karić.

Dalila je otrčala u spavaću sobu i nastavila da plače.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što je malopre Dejan rekao da sam ja sve rekla. Da, sve što je uradio, uradio je sebi. Meni je najteži momenat Zadruge 5 da posle onolikog bola, slomljenih ruku koje smo lečili, on se pop*šao po sebi. Nije uradio ništa meni, nego sebi, to mi je najteži momenat. A pritom, ni delić nije dobila od nas, koliko je vređala i Sanju i mene... Svi su bili okej prema Dalili - poručila je Sandra Rešić.
Neiskrena je prema momku, osetila je da može da se vrati Caru i ne zna kako da spreči sebe. A kako će da spreči, napustiće ovaj rijaliti. Da se ne vraćam u treću sezonu, ali svi koji me znaju, znaju da nikad ne bih bio sa takvom osobom - zaključio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.