AKTUELNO

Ovo nisu očekivali!

Na scenu su izašli Nikola Grujić Gruja i Milana Šarac Mima koji su izveli pesmu "Omaklo mi se" koju u originalu izvodi Aca Lukas i Ivana Selakov.

Foto: TV Pink Printscreen

Gruja se potrudio da se maskira u Acu Lukasa, a pošto je pevač, nije imao problema sa vokalnim delom nastupa. Mima je takođe dala svoj maksimum i stavila je plavu periku, iako nije pevačica, potrudila se da zvuči što bolje.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku pogledajte njihov nastup: 

Usledili su komentari žirija:

Foto: TV Pink Printscreen

Sviđa mi se kako je dečko pevao, još važnije je kako imitira. Ja sam stvarno pomislila da je Lukas došao. Koliko ti je trebalo da skineš to? Je l' se imitacijama baviš i van rijalitija? - pitala je Jovana Jeremić.
Ne, bavim se pevanjen - rekao je Gruja.
Lepota je lepa stvar, progovri da vidim ko si. Žensk je super, ali bez energije i najveća je lepotica je prolazna - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlična imitacija i boja glasa. Dobio bi visoku ocenu, ali ona ti je uproastila. Sve je otišlo u vodu kad se ona pojavila. Jovana je sve u pravu, ovo je tvojih pet minuta. Trebao si da pevaš sam - rekla je Maja Nikolić.
Moram da stanem ispred nje, ona je stvarno puna energije - dodao je Grujić.
Što se tiče Gruje, imitacija je top, dobar si pevač. Slažem se sa Jovanom, Mima nema energiju - komentarisala je Ana korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Koji kvalitet ti daje Mima koji ti žena neće dati? Koji kvalitet stavljaš kao paraleru između svoje žene i Mime koja je nebitna? - pitao je Đekson.
24 sata i nenormalna hemija, neko ludilo. Nas dvoje smo se dogovorili da porazgovaramo u ponedeljak, da se ne bismo posvađali i otišli u drugom smeru - pravdao se Grujić.
Talentu kao ti treba jedna takva žena da ga vine u nebesa - dodao je Đekson ironično.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare stručnog i novinarskog žirija možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs