AKTUELNO

Počelo je nikad veselije, a završilo se sa šokantnim skandalima! Evo šta se sve dešavalo!

Veliki šef je sinoć u Beloj kući organizovao reprizu Nove godine koja će se zasigurno dugo prepričavati, na samom početku zadrugari su ostali bez daha kada su videli prazničnu dekoraciju, ali i specijalne sinoćne goste - pevača i bivšeg zadrugara Boru Santanu, kao i Pinkovu zvezdu Pavla Dejanića!

U dnevnoj sobi ih je sačekalo potpuno "ludilo" od prizora - bogata trpeza i švedski sto bacio je sve u trans. Ukućani su odmah kao pomahnitali krenuli ka kuhinji gde je bilo obilje pića kao i hrane koju su odmah razgrabili.

Pevač Nikola Grujić Gruja je na početku večeri zapevao romantične stihove pesme "Živim da te volim", a svi su se pitali samo jedno. Da li ih je posvetio ženi ili ljubavnici - aktuelnoj učesnici "Zadruge 5" Milani Mimi Šarac koja ga je sve vreme zavodljivo gledala i slušala sa sjajem u očima!

Dalila Dragojević je jučerašnji dan provela u suzama, a kada je došlo vreme za ludu žurku, ona je naoštrena krenula u svađu sa Saletom Luksom zbog piva. Kao što smo rekli, zadrugari su se odmah razgrabili za alkohol koji je ubrzo nestao i zbog manjka alkohola njih dvoje su započeli žestoku raspravu!

Zorica Marković je u svom stilu stigla na velelepno imanje i svojim glasom zadugare ostavila bez daha. Ona je zapevala za sve njih i situaciju dovela do usijanja. Ukućani su odmah poskakali od sreće i svojim pesmama napravila opšte veselie u Beloj kući!

Nikola Grujić i Mima Šarac su ušli u raspravu jer je ona prihvatila piće od drugog muškarca, što je pevača potpuno slomilo. Porazgovarao je sa njom o svemu što ga muči i na ivici suza priznao šta je sve uradio zbog nje. Tokom jučerašnjeg dana, Gruju je posetio otac koji je rekao da momentalno mora da prekine svoj ljubavni odnos sa pomenutom zadrugarkom, što on nije učinio.

Maja Marinković je tokom žurke ugrabila trenutak i rekla Aleksandri Nikolić ono što joj je dugo ležalo da duši.

Ja smatram da mi možemo da budemo drugarice. Rekla sam ja tebi, sve opraštam. Nije niko nikog ubio, pa da se ne gotivimo, ti mene odlično poznaješ, znaš kakav sam čovek - rekla je Maja.

Pevačice Sandra Rešić i Sandra Čaprić su sinoć sa svojim kolegom i aktuelnim učesnikom Nikolom Grujić Grujom pevale za zadrugare, oni su napravili nikad luđi provod koji je napravio nezapamćenu atmosferu u Beloj kući i sve gledaoce ostavio bez daha. Kada su pustili glas, sve oči su bile uprte u njih!

Nakon incidenta sa Majom Marinković, Filip Car je izašao u dvorište i porazgovarao sa Zoricom Marković. Pevačica nikada nije krila simpatije prema Caru i više puta je u izjavama za javnost navodila da je on njen ljubimac.

Već par dana unazad Deniz Dejm i Stefan Mihić imaju i više nego prijateljski odnos, što su ovim intimnim činom i potvrdili. Naime, njih dvoje su se osamili u kupatilu, pa su započeli vrelu akciju, bez obzira na kamere i na to da neko od zadrugara može da uđe. Kako će se situacija na dalje odvijati, ostaje nam da ispratimo.

Filip Car i Maja Marinković su nakon mirnog ležanja u krevetu započeli novu svađu, gde je Marinkovićeva po ko zna koji put skočila na svog dečka i uništila mu lice. Kada je Car ugledao da mu je lice krvavo, napravio je opšti haos, dok je ona ponovo provocirala i sramno nasrtala na njega.

Marinkovićeva je ponovo skočila na Filipa koji je doživeo pomračenje. Još jednom došlo je do fizičkog kontakta jer je Maja izgrebala Cara po licu. Kada je shvatio da mu krvari lice Filip je doživeo pomračenje, te je obezbeđenje jedva uspelo da ga smiri. Maja je još nekoliko puta pokušavala da ga napadne i ponovo izgrebe, ali nije uspela od momaka iz obezbeđenja koji su uspeli da je drže na distanci.

U spavaćoj sobi izbila je skandalozna svađa između Saleta Luksa i Dalile i Dejana Dragojevića. Od starta žurke bivšu supružnici su bili na ratnoj nozi za Saletom, te je na kraju večeri sve eskaliralo. Sale je prokomentarisao skandaloznu svađu Maje i Cara i isprovocirao Dejana.

A što ti provociraš celo veče? Dobro je rekao, zašto bi je on uradio? Filip će to završiti kako misli da treba. Zašto se uvek tako ponašaš kada popiješ, zašto si kvaran? Zašto provociraš? Lepo je rekao da ne treba da udari žensko, zašto je on pi*ka? Ni Filip tako izgreban nije pi*ka jer je nije udario! - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon još jednog provociranja, Dejan je skočio na Luksa, ali je obezbeđenje sprečilo fizički obračun. Nakon samo nekoliko minuta, Dragojević je ponovo pokušao da nasrne na Saleta, ali se u celokupan okršaj umešala i Dalila, koja se takođe zaletela na njega! Zadrugari su poskakali kako bi obuzdali ljubavni par, pa su ubrzo oborili Dejana i pokušavali da smire Dalilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.