AKTUELNO

Urnebesne slike i snimci naših zadrugara nasmejali su ceo region, a ovo su samo neki koji su dostigli milione pregleda! Uživajte!

Omiljena rubrika ljubitelja rijaliti formata "Zadruga 5" je upravo "Viraliti" koji iz nedelje u nedelju zadrugare ostavljaju bez daha, a za scene kojima smo inspirisani napisali ovu vest su zaduženi upravo oni - najaktuelniji učesnici rijaliti formata koji obara sve rekorde gledanosti! Evo šta sve dešavalo u Beloj kući, a što je postalo viralno na svim internet platformama! 

Foto: TV Pink Printscreen

Okršaji Maje Marinković i Filipa Cara su zasigurno jedni od snimaka koji će obeležili njihov odnos, nije slučaj da njeni momci nakon žestoke svađe završe u modricama, ogrebeni ili krvavi. Nakon jednog od okršaja ova dva rijaliti učesnika, Cara je završio sa ogrebotinama na licu, a njihovi fanovi kao i hejteri na društvenim mrežama su pravili opštu pometnju zbog tog prizora!

Foto: TV Pink Printscreen

Ovu nedelje je takođe obeležilo pred novogodišnje slikanje u Beloj kući. Zadrugari su imali prilike da se slikaju za portale kao što su Srpski telegraf, Informer kao i njihov omiljeni portal Pink.rs. Najveću prašinu su podigle fotografije Dalile Dragojević i Maje Marinković koju su istog trenutka na društvenim mrežama postale viralne!

Foto: TV Pink Printscreen

Svi ste upoznati sa pričom o paklenom trouglu zbog kog region već mesecima nespava! Društevene mreže su gotovo bile zapaljene od njihovih fotografija. Njihovi fanovi su pravili razne šale na račun njih dve, i tim zauzele prvo mesto na svim platformama.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe video snimak koji je postao potpuni hit na društvenim mrežama je snimak Sanje Stanković koja sedi sama za crnim stolom i gleda u jednu tačku. Njeni fanovi su odmah napravili smešne slika na njen račun koje su postale potpuni hit na društvenom mreži Tviter.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što ste navikli od Maje Marinković i Filipa Cara da u sekundi izazovu potpuni lom, njihovu fanovi i u ozbiljnim trenucima, kao što je upravo ovaj na snimku, naprave smešan video koji će zaviti sve. Najčešći video snimci sa mimovima su upravo oni na kojima su njih dvoje glavni akteri. A ovaj video - prilog je ostavio sve bez dana zbog grimase koju prave dok se svađaju.

Video: TV Pink Printscreen

Nakon emotivnog brodoloma koji je doživela sa svojim ljubavnikom Filipom Carem, Dalila Dragojević je počela da ostavlja motivacione poruke na zidu kao i iznad svog kreveta! Njeni fanovi su odmah iskoristili taj trenutak da se našale i nasmeju milione. 

Foto: TV Pink Printscreen

Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića je jedan od učesnika rijalitija koji često nasmeje milione gledalaca najgledanije rijaliti šou programa "Zadrga 5". On je jedan od takmičara koji ima najviše mimova, smešnih snimaka kao i slika. Fanovi rijalitija su iskoristili njegove slike kada spava na kauču u Beloj kući i od toga naprave savršenu sliku kojom će predstaviti doček nove 2022. godine inspirisani trenutnim stanjem pandemije.

Foto: TV Pink Printscreen

Snimak koji je zasigurno začudio ali i zasmejao sve milione fanova ovog projekta jedne jedna od peseta pred novogodišnje noć u Zadruzi. Majka Milice Veselinovi, Ana Veselinović, je ušetala u dvorište najpoznatijeg imaginarijuma i svojoj ćerki prepričavala situacije koje su je oduševila, a u trenutku kada je saopštila da je preminuo 'deda Pera' Ana se nasmejala i čestitala novu godinu ukućanki Marijani Zonjić. Ovaj trenutak je postao najviralniji video snimak tog dana da društvenim mrežama.

Video: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Ana Veselinović

#Car Filip

#Dalila Dragojević

#Maja Marinković

#Mensur i Milica Veselinović

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Sanja Grujić

#Zadrugari