AKTUELNO

Ovakav doček se ne pamti!

Najluđa noć na velelepnom imanju Zadruge dočekana je uz DJ Nebu, ali i veliko iznenađenje koje se desilo kada se na kapiji pojavila Ana Nikolić. Veseli zadrugari su proslavili u svom stilu, ali su se dešavale i žestoke svađe da bi na kraju bivši ljubavni par završio ispod pokrivača.

Foto: Promo

Velika novogodišnja žurka odigrala se u diskoteci gde su zadrugarke pokazale svoje raskošne toalete, a ni zadrugari nisu zaostali.

Foto: TV Pink Printscreen

Negde oko ponoći, zadrugari su se okupili ispred DJ Nebe, kako bi zajedno odbrojali do ponoći i čestitali jedni drugima Novu godinu. U tom momentu su zaboravljeni sukobi i svi su se izgrlili.

U novogodišnjoj noć u Zadruzi pao je i prvi poljubac Aleksandre Nikolić i Marka Osmakčića.

Ljute rivalke Maja Marinković i Aleksandra Nikolić u Novu godinu ušle su u odličnim odnosima. Naime, njih dve su se opustile i plesale u diskoteci, kao da nikad sukoba nije ni bilo. Očigledno Maja nema problem da se druži sa bivšim devojkama svog dečka, Filipa Cara.

Dalila Dragojević je poslednja krenula na žurku jer je spavala. Kada se spremila, Dalila je sela u dvorište i sama otvorila šampanjac, a u jednom momentu joj se pridružio i Dejan Dragojević sa kojim je Dalila ušla u raspravu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je terala Dejana od sebe, pa mu je u jednom momentu i prosula piće koje je pio. Njoj je mnogo smetalo Dejanovo prisustvo pa su se njih dvoje sve vreme svađali.

Večito je moj otac podizao druge, a vidi kako se drugi ponašaju dok ja u krevetu... Košulja, cipele i žurkica.. U prolazu svratiš do mene, misliš da sam ja luda? - pričala je Dalila.
Budio sam te u 10, pola 12, donsio hranu, Dino, Matora, došli su da ti čestitaju Novu godinu, a ti napravi kako ti odgovara. Žao mi je, ali ono što je istina, istina je, dolazio sam po tebe. Šta sam trebao da spavam, a smeta ti kad spavam? - govorio je Dejan.
Pokazao si ti ko je najlepši i najzgodniji... Sebe gledaj, pusti mene! Ti vrlo dobro znaš šta radiš, polako - odbrusila je Dalila.
Nije te sramota više da budeš takva? Naćićeš ko ti odgovara i prija će ti svi drugi osim mene - pitao je Dejan.
Ti pokazuješ da sve što pričaš je laž. Nemoj da lupaš kad dobiješ pitanje, nego kako si sad mangup budi i kad dođe Milan - nastavila je Dragojevićka.
Celu noć sam te budio smrdljo, jedna bezobrazna - besneo je Dejan-
Tvoja je sreća što sam ja jaka za svoje stvari... Ti voliš samo sebe i to će se vremenom dokazati - dodala je Dalila

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam pričao, ti si govorila da sam psihopata. Ti od svega pominješ ono kad si rekla da će mi se vratiti. Imaš non stop da vraćaš nekome nešto, a non stop sam taj neko ja. Ja ti kažem reci mi direktno. Ja kad jednom budem presekao to će biti to, ne traži to od mene. Jao, kakva si, ja jedva čekam da se sve ovo završi. Kad se sretnemo, da ti meni kažeš, a ja da se okrenem i smejem.Stajaću ovde sve dok imam osećaj u grudima, ne interesuje me da li ću biti psihopata. Kad budem izašao to će biti poslednji pogled za tebe - besneo je Dejan

Njih dvoje su se svađali da su u nekoliko navrata zamalo dolazili do fizičkog obračuna, ali se sve promenio kada su stigli na žurku, gde su izazovno plesali kao da se nisu ni svađali.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila i Dejan su inače raskinuli pre par dana, kada je ona priznala da želi da bude sama, jer je veza guši. Od tada su imali nekoliko svađa, a najžešća je bila nakon ulaska njegove porodice. Ipak, rano jutros, došlo je do pomirenja bivšeg bračnog para.

Dalila i Dejan su se onda prepustili strastima ispod pokrivača-

Iznenađenje u Zadruzi se desilo kada je Veliki šef na velelepono imanje uveo trubače.

Kako je portal Pink.rs ekskluzivno otkrio, Ana Nikolić je za doček Nove godine ušla u Zadrugu.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Ana je zadrugarkama podelila kese sa kozmetikom koju je obezvedila kompanija "Calinesse organska komezika".

Calinesse organska kozmetika

Calinesse ogranska kozmetika okrenuta je svima koji mleko, plemenita ulja i organske cvetne vode u savršenoj kombinaciji sa alpskim biljkama. Zahvaljujući njihovoj strasti i ljubavi prema prirodi, uspeli su sjedine prirodne i organske formule. Za razvoj kozmetike i proizvodnju koriste čistu planisku švajcarsku vodu. Njihove prirodne formune su mnogo bogatije aktivnim sastojcima od drugih proizvoda na tržištu. Kozmetika je obrađena i razvijena sa visokim zahtevima za kvalitetom, transparentnošću i kontrolom. Cela linija nastala je u Švajcarskoj i sastoji se od 98% prirodnih organskih sastojaka, sertifikovanih od strane ECOCERT-a. Dizajnirani su za sve porodice na svetu. Sve njihove formule podležu strogoj kontroli nezavisnih odobrenih labaratorija za dermatološko testiranje. Prodajni prostor nalazi se u TC Galerija.

Usledio je još jedan žestok sukob između Maje Marinković i Filipa Cara. Naime, Maja napustila je žurku i krenula za Carem, pa započela svađu jer je on komunicirao sa Markom Janjuševićem. Maja je napala Cara i uhvatila za vrat, a onda počela da lupa po prozorima i cepa zavese.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je dožiela novo pomračenje i počela da ruši stvari po kuhinji i baca se po podu. Nju su zadrugari pokušavali da umire, a ona je konstantno pitala Cara što je sa njom:

Zato što moram, zbog tvog ponašanja - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je počela da trči i udara u prozore, a obezbeđenje je sprečilo da se povredi i dozivala oca Takija. Njih dvoje su nakon toga razgovarali sa Markom Đedovićem i Car je tada priznao da on se on plaši da ostavi Maju.

Koga lažeš da me voliš? Koga? Što se miriš sa mnom? Odgovori! - ponavljala je Maja
Ti si bolesna - rekao je Car.
Pričao si da me voliš, a sad je druga priča - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je ponovo nasrnula na Cara i počela da lupa sve oko sebe, a obezbeđenje je morlao da reaguje. Maja se smirila tek u ranim jutarnim satima kada su ona i Car zaspali u istom krevetu.

Mensur Ajdarpašić iskoristio je priliku dok je Milica Veselinović bila na žurki, pa se osamio sa Anom Jovanović na garnituri u Beloj kući. Njih dvoje su razgocarali o njenom bivšem momku, a tom prilikom je i Mensur ispitivao Anu o dužini njenih veza. Njih dvoje su bili posebno srećni kada im je Tara Simov oslobodila krevet pored Ane pa su njih dvoje mogli da spavaju zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga u krevetu su njih dvoje prešli na upoznavanje, a Mensur je otkrio Ani da pre ulaska u vezu želi da je upozna.

Ostale zadrugare je DJ Neba zabvavljao do ranih jutranjih sati, a sve vreme je držao sjajnu atmosferu i to su svi komentarisali.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.