AKTUELNO

Drama!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Dalili Dragojević i upitao ju je da li ima komentar na čestitku koja je stigla Dejanu Dragojeviću od porodice.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam komentar. Ljudi komentarišu kako nisam pustila suzu. Ja ne mogu da pustim suzu za ljudima koji nas nisu podržavali. Njegov tata je rekao sve. Ja sam neko ko je loš put, treba da se vrati na pravi put. I te kako sam pomenuta, glupa nisam, nemam empatiju što se tiče poruke. A što se tiče Dejana, svaka njegova suza me boli, dokazala sam sinoć. Moja kosa pokazuje moje stanje - rekla je Dalila.

Stefan Karić je osudio Dalilu.

Gola da se skinem, bila bih najlošija, do grla da se obučem, bila bih najlošija. Vi niste živeli sa nama, ne znate ništa, niste propatili kao ja. Slobodno me osudite zbog komentara - odbrusila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Dejanovoj porodici koja me je podržala, pokazali su da sam bio u pravu za neke stvari. Svi koji smo pustili suzu sada pokazali smo koliko smo se saživeli sa njima - dodao je Karić.
Ja sam rekao da sam ja kriv za sve što se desilo... Da sam bio pametniji, otišao bih tamo i sve bi se rešilo... Ja sam zamerljiv za tako neke stvari, to sam smatrao izdajom... Ne znam, sada vraćati se toliko u prošlost - rekao je Dejan.
Ja samo ne volim ove šlagere Daliline, kao boli je svaka njegova suza. Da je boli svaka njegova suza, ne bi mu uradila to što je uradila... - zaključio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević