AKTUELNO

Stavili karte na sto!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dejana Dragojevića.

Šta zameraš Dalili? Da li bi bilo bolje da je poslušaš i prvo provodite pitanjhe zajedno i vidiš da li bi mogao da joj oprostiš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Desilo se, vreme ne može da se vrati. Posvađali smo se i danas, mene non stop nešto interesuje. Ono gde sma obraćao pažnju a nisam reagovao, sad obraćam i reagujem, a to joj smeta. Smatram da je bilo potrebnije vreme da se nešto svari i prežvađe, nego paralerno uploviti - rekao je on.
Svima je jasno da ne možeš da pređeš... Da li si iz svog ličnog sebičluka ušao u priču ponovo sa ženom koja ti je toliko bola nanela? - upitao je Milan Milošević.
Sve što se desilo, imam situacije gde je stvarno volim, kad trepne vrati me, a u drugoj sekundi se setim svega što se desilo. Kad krene emisija i rasprave budem svestan, a posle kao da je neki sad. Nije sebičluk, desilo se spontano. Prva komunikacija je bila ispred izolacije, imali smo posle rasprave, pa je ona prilazila meni. Zatvoren prostor, niti glumi ona, niti ja - objašnjavao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja izlaganja počenju da liče na branjenja, ali ja Dejana apsolutno ne razumem, kao što sam ga nekad razumeo i žao mi je zbog toga. Kako mi pre nije bilo jasno, sad su mi čak predvidivi njegovi koraci. Mislim da jeste iz sebičnih razloga, pomiriti se nakon dve nedelje sa ženom koja te je ostavila i zaljubila se u drugog momka. Doćiće momenat kad će Dalila reći da ste slušali, vi biste znali, kao što Dejan sluša. Dalile reakcije kad priča sa Dejanom ima iskrene momente, kad on promeni facu, to govori o strahu od Dejanovih reakcija. Danas je rekla u pušionici da ovo neće moći da izdrži. Dalila je od sebe našpravila najveću budalu, opet zarad nekih drugih. Dejan sad može da kaže da ovo ne može da izdrži, a ona je napravila budalu, a imala je razum. Verujem da ga voli kao čoveka i kao osobu, a Dejan hrani svoju sebičnost. Nikad ne bih mogao da se ljubim sa nekim tako, ludilo za nekim, a neko kaže da je sa tobom na nuli - govorio je Marko Đedović.
Rekla sam da ništa ne gubimo tako što ćemo biti prijatelji, i dalje ćemo se smejati, prvooditi vreme zajedno, samo neće biti ljubavi. On je rekao da ne može to, to sam i sinoć rekla. Nemam živce da se pravdam za ono što sam uradila. Sa ovim ponašanjem nemamo perspektivu i pitanje je vremena kad će ovo da se okonča - komentarisala je Dalila.
Ja sam rekao da sam emotivno nestabilan, nisam čist, a da se ljubav smanjuje i da ja ne mogu da odreagujem. Dok sam imala priliku da vidim sve ono što mi se gadi, ja sam mogao. Rekao sam da ću joj pomoći kad budem čist, da mogu da komuniciram i da mi ne bude teško. Ja sam odugovlačio za burmu, za neke stvari i koliko je volim nemam snage da presečem odmah. Stoji mi se u grlu i ne mogu da prevalim preko jezika, nisam taj koji ima snage da to kaže. Ja ne mogu da zamislim i ne mogu da izgovorim, a svestan sam svega. Uvek sam postavljao prostor, u sebi uvek od ljubavi prema njoj i svega što se izdešavalo - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga