AKTUELNO

Imala je mnogo lomova u godini za nama, ali to je bila prekretnica i sve se dobro završilo!

Njena najveća poslovna želja ispunila se u 2021. godini kada je 28. avgusta započela novi format najgledanijeg ''Vikend Jutra'' na televizji Pink. S obzirom da je Jovana Jeremić svoje poslovne ciljeve ostvarila u godini za nama, u ponoć že zamisliti želju vezanu za emotivni život.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja privatna želja je da sretnem nekog ko može da me voli, na onakav način i ko može rame uz rame da trči sa Jovanom Jeremić. A ako budem imala više sreće, pošto neki kažu da sam pod srećnom zvezdom rođena, da se pojavi neko ko će ide 2-3 koraka ispred mene, pa ću ja potrčati - priča Jovana.

Pored poslovnih uspeha Jovana je u godini iza sebe imala i turbulentan period naime ona se razvela od svog supruga sa kojim ima naslednicu Leu, te u 2022. godinu ulazi slobodna nakon dužeg vremenskog perioda.

Ne kuvam, ne naručujem, dođem na gotovo. Snaja će sad spremiti sve, s obzirom da sam sveže razvedena, slobodna, sada živim sa bratom, oni mi pomažu oko deteta, kao devojka sam. Mogu da radim šta hoću, da idem gde hoću, sve opcije su otvorene i uživam trenutno u ovom momentu, jako dugo nisam bila sama - kaže voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Važna mi je Nova godina, ali rođen mi je na prvom mestu. Ko zaboravi da mi čestita rođendan bolje sam nek se seli iz Srbije. To mu je pametnije, volim da me neko ispoštuje, nisam lažno skromna i neću da glumim na televiziji, to je odraz poštovanja.

Jovana je ovom prilikom otkrila kada je plakala u 2021., a kada se najviše smejala, a tokom iskrene ispovesti pustila je more suza ispred objektiva premijerne kamere u razgovoru sa atraktivnom novinarkom ''Premijere'', Helenom Košutić i milionski auditorijum ostavila bez teksta.

Foto: TV Pink Printscreen

Plakala sam sad pri kraju godine kada sam u jednom momentu ostala sama sa detetom, ona je imala temperaturu i kada si na neki način samohrana majka, kada ti detetu nije dobro, bude ti teško kada se osećaš samo. Tada sam plakala, jer sam shvatila koliko sam njoj važna u životu i koliko sebe čuvam zbog nje. Shvatila sam koliko sam ja hrabra žena koja je morala da prekine odnos koji nije imao problema, ali ja sebe tu jednostavno nisam videla. Smatram da sam donela ispravnu odluku i da će moja hrabrost biti nagrađena. Bilo mi je teško. Bila sam mnogo hrabra da izađem iz priče, formiram svoj život, kupim sebi stan, promenila sam posao, imala sam mnogo lomova, ali sve je izašlo na dobro - zaključila je Jovana Jeremić.

Detaljnije pogledajte u video uspod

Autor: M.M.