AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je još jedna radio-emisija "Amnezija", čiji je domaćin Bane Čolak, a on je na samom početku ugostio Aleksandru Nikolić, koja je iskreno komentarisala brutalne okršaje Maje Marinković i Filipa Cara:

Vraćaju mi se neka sećanja, ja sam ovde doživljavala neke odvratne situacije, a one svađe sa Majom su bile katastrofalne, kao i raskid sa Carem i Janjušem. Najlepša uspomena mi je ona svadba sa Janjušem - priznala je Aleksandra na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad mi se Car obraćao tokom raskida, ja sam mu rekao da nikakva veza sa njim više ne dolazi u obzir. Nema potrebe da on i ja više ne komuniciramo, on je rekao ove sezone neke stvari koje nije trebalo da priča. Filip i ja smo se jednom videli letos, biće ta tema, pa ćemo pričati na tu temu. Koliko ja znam, on je tada bio sa Majom, ali u tom momentu to nisam znala - otkrila je ona.

Aleksandra se, zatim, osvrnula na Dalilu Dragojević i Dejana, koji se pomirili nakon njene javne preljube:

Našla sam se u čudu kada sam sve to videla, bilo je šokantno za sve. Ja sam se najviše šokirala kad su se Dalila i Dejan pomirili, jer je prešao preko tih nekih stvari, Dejan je sad ispao najgori u celoj toj priči, razočarao je te ljude - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga