AKTUELNO

O njoj i njenim poslovnim uspesima svi pričaju danima unazad!

Mlada pop pevačica Ilma Karahmet poslednjih godina niže velike uspehe na regionalnoj muzičkoj sceni, a njen talenat primećen je i van granica bivše Jugoslavije - najbolji dokaz za to jeste njeno druženje sa Dinom i Denom Katenom, koji spadaju u najuspešnije modne dizajnere na svetu, koji stoje iza poznatog benda "Disvkerd".

Koliko su oduševljeni Ilmom i njenim talentom, govori činjenica da su je pozvali u Milano, da im peva na rođendanskoj zabavi, sa koje se vratila prepuna utisaka.

Unazad nekoliko dana što se tiče mene to je glavna tema. Vratila sam se iz Milana sa predivnim utiscima. Predivna je prilika je bila. Drago mi je što sam imala ovakvu priliku na početku svoje karijere - kaže Ilma Karahmet, koja je pojasnila kako je uopšte došlo do njihovog upoznavanja.
Do saradnje je došlo sasvim slučajno. Imala sam koncert u Minhenu, gde se pojavio jedan od braće, konkretno Ben. Upoznali smo se, on je ostao oduševljen mojim glasom. Pregledali su sve moje videe i pozvali me da baš ja gostujem na njihovoj rođendanskoj proslavi - ispričala je Ilma.

Autor: D.T.

#Ilma Karahmet