AKTUELNO

O poseti muzičke zvezde Crnoj Gori pričaće se još dugo.

Najveća muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć spektakularni koncert u najvećoj budvanskoj diskoteci u kojoj joj je ponovo pošlo za rukom ono što nikome ne uspeva - da obori sve rekorde posete.

Pročitajte još... STALA NA VAGU I DOŽIVELA ŠOK: Kada je videla da ima 125 KILOGRAMA, Ana Nikolić donela OVU ODLUKU! (FOTO)

- Ovo se pamti! Hvala mojoj publici, još jedan rekord - nije krila sreću Ceca posle još jedog uspešnog nastupa u okviru koncertne turneje "Autogram", a od trenutka kada je sletela u Crnu Goru pratili su je svi regionalni mediji, ali i paparaco našeg portala.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Prevačica koja važi za jednu od najstilizovanijih dama na regionalnoj javnoj sceni ponovo je svojim izgledom zadala domaći zadatak svima - ona se na aerodromu u Tivtu pojavila na visokim potpeticama i u elegantnoj, svedenoj odevnoj kombinaciji u kojoj je izgledala besprekorno, a okupljene fanove oduševila je i svojim sjajnim izgledom bez trunke šminke.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

U Cecinoj pratnji bio je i njen sin Veljko Ražnatović, koji je uveče uživao u brojnim maminim hitovima, a nakon što se folk diva ljubazno pozdravila sa fanovima koji su je dočekali na aerodromu, uputila se ka svom apartmanu gde se odmarala pre koncerta.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

D. Tanasijević

#Paparaco

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

'