AKTUELNO

Noć o kojoj će se pričati!

Potpuno neočekivana noć u Zadruzi. U Beloj kući se pojavila Ivana Šopić, a zadrugari su bili u čudu kada su je ugledali. Voditeljka im je najavila ludilo, pa objasnila pravila večerašnje igrice, odnosno zadatka:

Bila sam ovde pre neki dan, govorili ste stop i znate da ste na zadatku sve vreme. Trebalo je da spremite poklon, a sada ćete isto uručiti izabranoj osobi - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nizali su se pokloni koje su zadrugari spremili jedni drugima. Tako je Lazar Čolić Zola poklonio Marijani Zonjić duks, koji se njoj jako svideo. Nakon njega je Miki Đuričić oklonio šolju Deniz Dejm a ona je bila najsrećnija jer joj je baš trebala šolja za kafu.

Anđela Đuričić je svojoj drugarici Sandri Čaprić napisala pesmicu, dok je Marko Janjušević Janjuš nasmejao sve prisutne dok je davao poklon Ani Jovanović:

Ja treba Ani, kupio sam joj puding od čokolade, to nije sve, ima i od vanile, šlag, nes kafa ali ne jedna nego dve, origano, crni biber, vinobran,... kvasac. Eto to je - rekao je Janjuš

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević osmislila je interesantan poklon za Stefana Karića, koji je isti na licu mesta otvorio, a svi su se iznenadili, kada su ugledali poprilično skup poklon:

Treba da poklonim Stefanu Kariću nešto. Desilo se juče da sam ja nešto izgubila, ja sam se potrudila da to nadomestim. Srećna Nova godina - rekla je Dalila, pa uručila Stefanu poklon.

Foto: TV Pink Printscreen

Karić je nakon toga poklon uručio Anđeli:

Ja sam Anđeli uzeo nešto što znam da voli, jedan krem - otkrio je Karić i oduševio Anđelu.

Došlo je vreme da bivši momak uruči poklon bivšoj devojci. Naime, Filip Car se obratio Dalili Dragojević, pa joj uručio poklon i sve nasmejao:

Dobro veče, dragi gledaoci. Ja Dalili dajem poklon, ne mojim odabirom. Imam poklon za tebe, bombone, jer znam da ti je slatko najdraže. A imam još jedan poklon za tebe, to si ti, a zajedno smo dobili taj poklon. Taj poklon će predstaviti tebe - zmija. Ta zmija je naš kraj, ni Maja, niti bilo ko drugi - saopštio je Car i dodelio joj zmiju, koju je dobio u Amidži šou.
Ovo je lažna zmija, lažno predstavljanje i lažni poklon. Sanjala sam zmiju pre neko veče. Priča mi je presmešna, mislim da nisam zaslužila ovakav poklon. Tvoja zmija je ispustila više otrova, nego moja. Ne želim da ovo tumačim onako kako treba - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne dajem sebi za pravo da iskomentarišem onako kako mislim. Samo je želeo da izazove osmeh, želeo je da vidi na šta će da se razneži, ali je onda krenuo da greši. Biće kasno da daje slatkiše, možda je trebalo da ostavi sve to i da svako tumači na svoj način. Priča kako mu fali zagrljaj, očekivao je njenu reakciju. Želeo je da je ponizi, da kaže kako je ona zmija - prokomentarisao je Dejan.
Rekao je da je Dalila zmija, a onda je tu zmiju uzeo da čuva - zaključio je Đedović.
Mislim da je samo želeo da dokaže da je ona još uvek njegova "zmija". Ovo je bilo nuđenje, da zna da je on još uvek tu - složio se Karić.

Sledeći na redu za poklanjanje je Maja Marinković:

Ja sam imala za Janjuša poklon. Parfem, Car mi je rekao kao šta to ću da mu dam. On se iskompleksirao što sam ga danas izbacila iz izolacije. Ja ću svom bivšem partneru poklonila nešto, nisam u mogućnosti da mu dam nešto ekskluzivno. Stvarno bih ti dala nešto mnogo bolje, ali evo od kozmetike nešto i poljupac - pričala je Maja, pa poljubila Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom darivanja došlo je do sukoba Maje i Marijane, naime Maja je počupala Marijanu i obezbeđenje je moralo da reaguje.

Zadrugari su ih osudili, pogotovo Marijanu koja je bila bliska sa Carem u toku dana.

Nakon toga su Maja i Car imali raspravu koju je ona završila u suzama.

Tokom njihove rasprave, Maji i Caru je prišla Marijana pa je nastao još veći haos.

Tanja Jovićević poklonila je Stefanu Krstoviću Krletu pesmu "Put kroz san", a on je priznao da mu ta pesma znači više od bilo kog poklona. Zadrugari su uživali u njenom raskošnom glasu, a Sandra Rešić je u jednom momentu i zaplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku Darivanja, Milica Veselinović imala je zanimljivu ideju, pa je pokušala da obraduje Marka Osmakčića time što je dozvala Staniju Dobrojević, koja njemu posebno fali. Mensur Ajdarpašić je prišao Ani Jovanović i seo pored nje, što je Milicu dodatno izrevoltiralo.

Sandra Rešić je uplakana nakon pesme koju je Tanja otpevala Kriletu, čestitala Novu godinu Gruji, kome je pored čarapa poklonila i poljubac od njemu drage Milane Šarac Mime.

Stefan Krstović Krle zatražio reč za sam kraj, Ivana Šopić mu je omogućila da se obrati svojoj porodici:

Samo sam želeo da kažem zašto me je Mića dokrajčio. Želim tati svom da poručim da sam mu zahvalan na svemu, da znam šta znači nemati, pa imati. Omogućio mi je sve u životu, a znam da nisu imali. X puta je plakao... Mene je posebno pogodilo kada sam došao da se pozdravim sa mojima pre dolaska u Beograd, otac mi nije bio tu, on nije za ovo i to ga je mnogo pogodilo. Rekao mi je da je mnogo ljut na mene. Nije želeo da se pozdravi sa mnom. Meni je mnogo teško kad se setim toga, ne mogu to nikako da izbacim iz glave. Uvek je bio tu za mene, a kad se malo bolje setim, mnogo je teških stvari prošao zbog mene. Moram da mu se zahvalim - plakao je Krle.

Foto: TV Pink Printscreen

I Sandra rešić se obratila svojoj majci:

Mojoj majci je za par dana rođendan, ovo je druga godina kako nisam... Baš mi bude teško, sama je, često bude sama. Trudim se da ne zaplačem i da se smejem, ali mi bude teško. Doživljavam lično neke stvari - takođe je priznala Sandra Rešić.

Zanimljivo je bilo to što je Fran Pujas celo veče držao slike Elene Kitić i gledao u njih i na taj način svima stavio do znanja koliko mu nedostaje.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah nakon završetka emisije, Dalila Dragojević je prišla Dejanu i pokušala da razgovara sa njim, ali je on bio vidno iznerviran, pa joj je odbrusio da se udalji od njega i da trenutno ne želi ni da je vidi.

Filip Car je u jednom momentu prišao Marku Janjuševiću Janjušu u zatražio mu savet za vezu sa Majom Marinković.

Iako još nije zvanično saopštio svojoj supruzi da želi razvod, oženjeni Nikola Grujić Gruja se osamio u garderoberu sa Mimom Šarac, gde su razmenjivali nežnosti, ne mareći za kamere i zadrugare koji su ih posmatrali.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su večeras otišli i korak dalje, pa su noć proveli zajedno, u njegovom krevetu, ispod pokrivača, a da li je došlo i do prvog se*sa, ostaje nam da nagađamo.

Car je u toku noći pozvao Maju da spavaju zajedno u krevetu što je ona oberučke prihvatila.

Marko Osmakčić se potpuno posvetio Aleksandri Nikolić, pa je noć proveo kraj nje, a društvo im je pravio i Lazar Čolić Zola. Kako je Osmakčić spreman da osvoji Aleksandru po svaku cenu, odmah je stavio sve karte na sto i poručio Nikolićevoj da mu odmah prijavi ako Viktorija Mitrović napadne nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Rijaliti se iz dana u dan menja, i svakodnevno naši zadruagri iznenađuju. Nema sumnje da Zadruga 5 obara sve rekorde, a šta vas sve očekuje danas na programu najgledanijeg rijatlita, nastavite da pratite na TV Pink, i na portalu Pink.rs.

Autor: N.B.

#Zadruga