AKTUELNO

Ona nije mogla da izdrži.

Rijaliti ''Farma'' osvojio je simpatije gledalaca još sa emitovanjem prve sezone davne 2009. godine kada su na imanje u Lisoviću ušle 22 poznate ličnosti koje su se borile za novčanu nagradu od 100.000 evra.

Foto: YouTube screenshot

Na samom početku rijalitija jedna naša poznata pevačica bila je svega četiri dana nakon čega je diskvalifikovana jer je prekršila jedno od glavnih pravila ''Farme''.

Foto: YouTube screenshot

Naime, Ana Nikolić je na samom početku izašla van ograđenog imanja, zbog čega je bila izbačena nakon samo četiri dana. Pevačica je tada istakla da nije mogla da se navikne na uslove i da su joj jako teško bilo da tamo vodi računa o svojoj higijeni.

Foto: YouTube screenshot

Nisu mi nedostajali telefon i struja, već su mi smetali higijenski uslovi. Nemogućnost adekvatnog tuširanja i polivanje vodom iz bureta mi je definitivno bio najveći problem, a ni boravak u WC-u nije baš najprijatniji za čulo mirisa. Čim sam izašla sa farme otišla sam u svoj stan da se normalno istuširam - rekla je Ana Nikolić tada, nakon čega je istakla i da je nagradu želela da da u humanitarne svrhe.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

- Kada sam u nečemu istrajna, obično za to budem i nagrađena. Tako bi najverovatnije bilo i ovoga puta, jer mi se čini da mi je gledalište bilo naklonjenije nego ostalima. Međutim, taj novac bih sigurno dala u humanitarne svrhe i ne bih ga trošila na skupe krpice - rekla je ona.

Foto: YouTube screenshot

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Farma

#pevačica

'