AKTUELNO

Imalo se!

Kada je pevačica Katarina Grujić sa ćerkom Katjom otišla kući iz porodilišta, suprug i novopečeni tata, fudbaler Marko Gobeljić, sačekao ih je najradosniji, a onda je i pokazao da je široke ruke.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Naime, svoju izabranicu je posle porođaja i uprkos ostalim troškovima obradovao poklonom od čak 7.000 evra, prenosili su mediji. I na taj način joj je, između ostalog, dao do znanja koliko je srećan što se ostvario u jednoj od najlepših životnih uloga.

Kaća se putem društvene mreže Instagram odmah pohvalila komadom nakita i prokomentarisala kako je Gobelja "najbolji muž", što nas je navelo da se prisetimo o čijem se još ovakvom gestu naveliko pričalo, posebno zbog vrtoglave cene.

Foto: Instagram.com/katarinagrujic.doll

Za Nikolićevu - poklon od 70.000 evra!

Kada su pevačica i reper dobili ćerku Taru, on se, prema tadašnjim pisanjima, ozbiljno potrošio, zbog čega je prva Ana ostala bez reči. U pitanju je bio automobil marke "mercedes GLC", kupe, od 70.000 evra - o čemu, navodilo se, Rasta nije ni razmišljao. Prioritet mu je bio samo da usreći izabranicu.

Foto: Instagram, E-Stock/Momir Ćubrilović

"Kolica" i za Sevićevu!

Pošto je rodila Senu, Ana Sević je od izabranika Daniela Nedeljkovića dobila automobil marke "mercedes GLC", od 70.000 evra, prenosili su mediji. Prema rečima izvora medija, skupoceni poklon ju je sačekao po povratku iz porodilišta, kako je bio kupljen još tada prošlog decembra, ali ga je provozala tek nešto posle porođaja, ne želeći da napušta porodični dom dok devojčica ne ojača.

Foto: Instagram.com/anasevicofficial

Na hiljade evra i za Natu!

Bekvalčeva je, pošto je rodila drugu ćerku, od tadašnjeg supruga Luke Lazukića dobila dijamantsku ogrlicu. Kako su mediji bili prenosili, na nju je dao nekoliko hiljada evra, a kada ju je ugledala, pevačica je bila i zaplakala od oduševljenja.

Foto: E-STOCK/TV PINK PRINTSCREEN/MILOŠ RAFAILOVIĆ

Za snajku poklon od 5.000 evra!

Mnogi su oni koji su svoje izabranice iznenadili lepim poklonom posle porođaja, ali koliko poznati vole da se pokažu jasno je bilo i u slučaju Bogdane Rodić.

Kada je rodila Željka Ražnatovića, Ceca je za nju imala poseban dar, ali i skup. Mediji su u to vreme brujali o zlatnoj ogrlici s dijamantima, koju je pevačica s velikom pažnjom odabrala za snaju, a u društvu ćerke Anastasije. Bile su je, navodno, poručile iz inostranstva i sačekala ju je u vili u Ljutice Bogdana, kad je sa sinom izašla iz porodilišta.

Foto: E-Stock, Pink.rs

Autor: P.R.