AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Tokom emisije ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem, Dejan Dragojević je zbog izlaganja svoje sadašnje devojke, a bivše supruge, Dalile Dragojević, završio u suzama, pa je otišao u pušionicu. Tom prilikom je došla i ona, pa su ušli u sukob.

Ja radim na sebi da ne upadam u depresiju, a imam mnogo veći razlog da budem u depresiji, povredila sam sve koje sam mogla da povredim - rekla je Dalila.
Ja kada bih sebi dao za pravo da se družim sa ljudima, a ja želim da probamo ponovo zbog svega što smo prošli. Ja sada sebe stavljam na rizik iako ne znam na čemu smo, i šta će biti. Ja ne mogu da dignem ruke od ovog odnosa a ti si išla na vantelesnu oplodnju, borila se, primala sve terapije. Ja sa ovom rizikujem, a nikada te ne bih vređao posle svega. Ja se stalno vraćam tebi, a ti ustaneš i kažeš kako te boli ku*ac da se trudiš - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se desilo kao i tebi, znaš li ti koliko sam ja ponižena, mene je strah da izađem na ulicu. Za mene će se uvek vezati to ime. Ti nisi svestan moje boli - govorila je Dalila.
Da li bi ti pričala sa mnom da se vaš odnos nije tako završio - upitao je Dejan.
Ne znam, da smo mi dobili dete, mi ne bismo ušli ovde - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si nekada toliko hladna prema meni da ja ne znam gde sam - rekao je Dejan.
Ja nemam volju da sedim tu i da gledam u jednu tačku zbog tebe, a ne možemo mi imati bolji odnos nikako - rekla je Dalia.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga