AKTUELNO

Nije je štedeo!

U toku je Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Pokrenuta je tema o buran raskid Filipa Cara i Maje Marinković:

Na Božić koji proslavalja tvoja porodica, bilo te je sramota da se pogeldaš ui ogledalo kada ste se ti i Maja vređali - rekao je Milan.
Smatram da su moje uvrede bile male, naspram njenih. Ja sam se davno očelečio sa ženama, mene je prošle godine jedna osoba očeličila i zbog nje mogu da presečem. Ja sam odlučio da tu vezu raskinem jer to utiče na mene. Ja ne želim da neko mene limitira i sputava, a sebi dozoljhava svašta nešto. Meni treba sloboda. Maja kada je ušla ja sam prošao period sa Dalilom i pristisak koji se desio. Maja ulazi u kuću, i umesto da me vraća u život, ona kao vampri iz mene i fizički i psihički deluje na mene jako loše - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali Maja je tvoj izbor, ona se pojavila ovde kada si imala najveću ljubav sa Dalilom, ti si se odlučio za Maju - govorio je Milan.
Veruj mi, ja imam isti sindrom za sve, ali kada sam se upustio u to, verovao sam da je Maja sazrela u nekim stvarima,i očekivao sam da će ona imati ponosa i dostojanstva, ja sam mislio da ako sam ja loš, da će ona biti bolja od mene, a ona ima komunikaciju sa Janjušem, Čorbom, Dalilom a ja ne smem ni sa kim, ali mi ona ne da. Ona meni popuje i meni a ne mari za svoje ponašanje - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.B.

#Zadruga