AKTUELNO

Iva Grgurić podelila je svoje iskustvo sa kupovinom stvari preko poznanice, a sada je otkrila i koja je još poznata zvezda ''nasela'' na priču prodavačice.

Pobednica treće sezone najgledanijeg rijalitija ''Zadruga'', Iva Grgurić nakon izlaska iz rijalitija stekla je ogromnu popularnost, ali je sve više i na meti prevara, ponajviše onih sajber, te je sada javno progovorila o situaciji u kojoj se nedavno našla s ciljem da upozori i širu javnost, ali i našu poznatu pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović.

Foto: Instagram.com

Naime, kako Iva tvrdi, ona je od svoje komšinice kupovala torbe i stvari misleći da su original, a za jednu torbicu je čak dala vrtoglavih 4 hiljada eura. Kako je saznala da stvari zapravo nisu original, tražila je povraćaj novca, što je i dobila za jednu jaknu i čizme, ali za torbicu nije uspela da vrati svoj novac, te je odlučila da u javnost izađe sa svojom pričom.

Dok je prepričavala šta joj se dogodilo, na iznenađenje svih koji su je slušali, Grgurićeva se obratila i Svetlani Ceci Ražnatović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ceco samo da znaš da ti je Dejana poslala falš torbu, tako je rekla. Ta torba je od Dejane i to ti je fejk, izvini, ali imam i poruke - vidno besna i uznemirena je rekla Iva, koja je dalje nastavila da objašnjava šta joj se dogodilo.

Autor: M.M.