AKTUELNO

Svi čekaju da vide hoće li se smuvati!

Nakon Milice Veselinović, voditelj Darko Tanasijević popričao je i sa Mensurom Ajdarpašićem o raskidu sa Milicom, ali i o varnicama sa Anom Jovanović.

Osećam se nejasno sam sebi. Vlada pozitivna energija, ali sam nejasan. Nisam se izgubio, niti sam izgubio ponos, niti dostojanstvo, niti karakter, niti postoji nijedan argument koji bi to potvrdio... To što ne mogu neke stvari da svarim, to su neke stvari koje su nedopustive u tom odnosu iz kojeg sam izašao skoro i koji sam završio trenutno. Moje emotivno stanje i ljubav prema istoj osobi, moje saosećanje, me ne čini lošim - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je teško što nisi sa njom? - pitao je Darko.
Teško mi pada, ja sam osoba koja se vezuje, optimista sam, uvek nalazim opravdanje, iako to stanje uma nije realno. Sve zavisi od postupka, koju težinu nosi, ko je partner i koliko se sposoban. Od svega moramo poći. Ne znam šta bih ti rekao. Volim je, imam i dalje emocije prema njoj. Treba mi samoća i sloboda, ali je isto tako i volim. Imam tu žal, saosećanje, empatiju... Sa druge strane... - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi kažu da si procvetao - prokomentarisao je Tanasijević.
Da sam procvetao, procvetao sam. Kad bih ušao taj odnos opet, moje stanje se ne bi promenilo. Šta više, ja sam se sebi posvetio nego osobi sa kojom jesam, tj. sada nisam. Posvetio sam sebi više pažnje. Mnogo sam počeo više da mislim o sebi. Sada dobijam ono što sam hteo pre, što sam priželjkivao mesecima, to mi nije jasno... U nekim trenucima shvatim da je to to i da više nema šta da se priča i traži, ali da... Neću reći da se kajem zbog ovog odnosa... Da bih ušao u drugi odnos, trebalo bi mi ozbiljno vreme, ni sam ne znam, ne znam šta da ti kažem. Ne znam da li ću pružiti šansu ovom odnosu, šta ću dalje, to je iskreno moje osećanje. Sada sedi na garnituri, nekako sam sam sebi nejasan. Nisam doneo odluku kako se osećam - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Ana jedan od uzroka toga što se izdešavalo? - pitao je Darko.
Iskreno, najiskrenije nije. Nije to uzrok. Ja sam se stvarno bunio ranije, povređivale su me stvari u tom odnosu. Nekako doživljavam postupke ozbiljnije, pa sam tako počeo i na te. To me je nekako... To neko iščekivanje, a išlo je samo povređivanje. A Ana kao Ana, ja je ne poznajem. Sa Anom sam par puta porazgovarao, da li u prolazu ili ovako. Imam pravo na to... Nisam imao baš priliku da je upoznam da kažem šta mi se dopada, sem toga što dobro izgleda, ne bih mogao reći ništa više. Zaista nisam imao priliku. Deluje mi kao nekomunitivna osoba, asocijalna, tako mi deluje... Možda i nemam sa njom zajedničkig tema. Možda meni ne odgovaraju tako mlađe osobe. Stvarno je nisam upoznao... I te glasine da se ja njoj sviđam, da se ona sviđa meni, da sam ja guran tu u priču da bi se odvratila tada od Mateje... Više ne znam ni šta da mislim, šta da zaključim... Ovako, ja za sada mogu da se družim, da provodim vreme sa svima, ne pravim razliku. Da sam stvorio neki blizak odnos sa Anom, nekako, drugačiji je odnos nego svi ostali, iako nisam proveo toliko vremena sa njom. Drugačija mi je nekako energija. Ne želim da zavaram sebe i da donosim odluke prebrzo. Neću da mi bude jezik brži od pameti... Mene ti navodi, Milica, ne znam. Dešava se neka čudna energija. Ja volim Milicu i dalje je volim. To što ona sada radi, ja to volim. Ali to nisam dobijao kada sam najviše hteo. A sada me ona proziva što neću da dam drugu šansu odnosu, da može bolje. Ona će sada da grabi, hrli po svaku cenu, samo da dokaže da može bolje. E sad da li bi stvarno tako bili ili do jednog momenta. Pitanje je da li želim drugu šansu, razmišljam šta mi je potrebno. I da li mi je uopšte potrebno - ispričao je Mensur.
U Milicu nisi imao poverenja, govorio si da kada biste raskinuli, da bi ona bila sa nekoliko njih, stalno su se vukli neki repovi prošlosti - govorio je Darko.
Jesam to rekao, iz ljutnje. Iskreno, ne znam šta da kažem, dok sam bio u vezi, tako je bilo, ali ja nisam dramio, plakao, kao što ona sada radi - zaključio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.