AKTUELNO

Otkrila i šta joj sve dobacuje!

Prva sagovornica voditelja Darka Tanasijevića večeras bila je Dalila Dragojević, koja je pričala o svojoj vezi sa bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem, ali i problemima koje ima sa bivšim dečkom Filipom Carem, kao i njegovom trenutno bivšom devojkom Majom Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde da govorimo o svemu ovome o čemu danima pričaju zadrugari i gledaoci. Zadrugari i dalje imaju utisak da je hemija između tebe i Cara znatno veća nego između Dejana i tebe, kako to objašnjavaš? - pitao je Darko.
Desio se preokret (veza sa Dejanom), ali ja ne mogu da tvrdim da to može da traje večno... Ja smatram da Dejan ne može tek tako da pređe preko nekih stvari. U tom žalu za mnom mi smo se nekako zbližili, što ne smatram da je bio njegov cilj, a ni moj. Otišli smo malo dalje... Desilo se sve što se desilo i ja nisam mogla da pobegnem od toga. Ali kako dani prolaze, ja nemam volju da se opravdavam za svoje postupke... Nisam skroz sama sa sobom, neko sam ko je doživeo sve i svašta. Ja se kao individua sama oporavljam. Ja sam sama sebi rekla da ću raditi sama na sebi i da neću biti neko ko će ići na kapiju... Međutim, kako dani prolaze, nisam neko ko može da trpi pitanja i podpitanja od strane Dejana, za koje smatram i da umišlja, a i da ne može da prebrodi tako lako... A opet, sve se to izdešavalo, ja ne mogu da pobegnem - krenula je Dalila, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

A što se tiče Filipa, nije prošlo vremena da se to lepo raščisti. Ostavio me je kako me je ostavio, sve što je ostalo između nas... On uvek ima neke nove rečenice koje ubaci... Ustane neku noć na Nominacijama, kaže: "Ja kad sam tek završio sa Dalilom, ja nisam bio sa njom skroz raščistio, ja sam vas ovde slagao, imao sam emociju prema njoj". Ja i sad mislim da je on čovek koji može lako da uđe iz veze u vezu, da ima srca da voli sve, a pravo nikoga osim sebe. Ne možeš ti tek tako da ostaviš nekoga preko noći, da pričaš sve najgore, da bi sad menjao priču. Evo sad mi je opet dobacio kad sam krenula na intervju, kako sam prolazila, prošla sam pored Zole, on kao: "Jao, ove žene, oboriće me" - istakla je Dragojevićka.
I sama si svesna da ti dobaci, da se nasmeješ, uvek se nađe gde si ti - rekao je Darko.
Najčudnije pitanje koje mi je stiglo bilo je "Dalilina opsesija Filipom". Kakva opsesija, nisam ja samo trčala za njim, uzajamno je bilo. Da, on često dobaci, a kad ga pita neko, on kaže da to ne postoji, da sam ja umislila. Ali Maja sve to najbolje primeti, ona prati 24 sata. Sinoć kad je bio taj okršaj, ona mu je rekla da prizna da je ljubomoran što sam se pomirila sa Dejanom. Sinoć mi kaže kad je bio taj okršaj: "Znaš šta je najgore, tebe remeti moja sloboda, poremetiće sve što si sagradila" - otkrila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Svima je jasno kao dan da ga je poremetilo to što si se zbližila sa Dejanom - istakao je Darko.
Ja sam njemu rekla sinoć kad sam izlazila iz kuće, kaže on: "VIdiš kako ti je Maja napravila problem u vezi", pošto je Maja rekla Dejanu da sam se ja nasmejala Filipu, kaže: "Vidiš kakav je ona čovek i tebi pravi problem". Ja sam mu rekla da ne brine za moju vezu i da od mene ne može da ima spoljne ožiljke, već samo unutrašnje. On se uvek čupao kao da ništa ne može da ga poremeti, međutim, kad se Dejan meni približio, tu kreću napadi na mene - odgovorila je Dalila.
Da li ti govori nešto? Jasno ti je šta on oseća prema tebi, kakvi mu se porivi bude - pitao je Darko.
Iskreno, ja mislim da mu je najveći problem što sam ja rekla da neću biti sa njim. Iako priča da sam ja loš čovek, to ne misli, laže. On i dalje u sebi smatra da sam ja osoba jakog karaktera, ko stoji iza svojih reči, uvek mi se divio zbog toga. Onda te moje reči pre da ja Dejanu ne bih oprostila, on tako gleda, to ga boli - istakla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi se i dalje nekako štitite - rekao je Darko.
Bilo mi ga je žao, ali posle sam shvatila da treba da ga drukam. Ali ja sam takav čovek, ne mogu da se izborim protiv sebe, ja valjda sve što uradim, vidi se na mom licu, ne mogu da sakrijem nešto što mi je strašno ili smešno. Dejan mi je prebacio to što sam se ja za Badnji dan nasekirala što niko nije probudio Filipa da jede... Ja sam rekla Marku: "Da li je moguće da ga niko nije probudio?". Svako došao da jeden, a nije ih briga što čovek slavi praznik. I Dejan meni: "Ti se brineš...". Ja to Dejanu ne mogu da objasnim. Onda Filip zamoli Maju da ga ne dira za Božić, onda tu noć nastaje haos, mislila sam da je čovek ostao bez oka... Opet sam bila u šoku, ružno mi je sve to, praznik mu je. Bude mi u trenucima žao, ali onda na trenutke kad se vratim i kažem sebi. "Koga da mi bude žao?". Ali probudi se nešto ljudski u meni, da li je moguće za praznik to? Ali onda oni imaju odnose, kažem sebi: "Pusti to, nemoj da budeš treća stranka". Ljudi ne znaju kako da se ponašaju više - dodala je Dalila.
On ne krije da mu je sa tobom bilo bolje i zdravije, to je i sam istakao, rano jutros je Maji rekao: "Kakvu sam ja ženu ostavio na onakav način, zarad monstruma" - dodao je Tanasijević.
On to uvek provlači, jutros joj je rekao: "Ti znaš da sam morao da stupim u vezu sa tobom", onda je pogledao u mene. Kao da je morao da stupi u vezu da bi pobegao od veze sa mnom. Ja neću pričati u njegovu ime, imam pravu da mu ne verujem, nije mi dokazao da je sa mnom bio iz ljubavi i da je otišao da ne bi trpeo osudu. Ja sam na neki način to prebolela... Ali bude mi ga žao u tim nekim trenucima... Nekad dobacuje indirektno, kao za Božić Gruji, kad je video da se ja smejem, još više je krenuo... On se sinoć tako smejao... Volela sam to najviše što voli da se šali... - rekla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Bliži se najluđa noć, Filip je izvukao tebe, šta će da ti pokloni? - pitao je Darko.
On je to zaboravio... Nema ovde šta da mi kupi, kućica se ispraznila, možda da traži kod Drveta, ali on nema mozga za te stvari, ispran je skroz, ne očekujem poklon od njega. Očekivala sam kad je bila ona mesečnica da mu uzmem naočare, eto, ostao je i bez poslednjih zbog Maje... Ne očekujem ništa. Znaš šta bih očekivala da smo u okej odnosima, medveda, rekla sam mu dok smo bili u vezi da li je moguće da još nije tražio medveda za mene... Mislim da je u velikim problemima, mora prvo da stane na svoje noge. Većina njih je zaboravila na taj zadatak, ne znam ni šta ću ja Stefanu Kariću da poklonim. Ne očekujem ništa, osim poklona od porodice i prijatelja, da imam snage za dalje, jer padam... Opet sam počela od depresije da jedem puno - istakla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.