AKTUELNO

Najveća balkanska zvezda jednom fotografijom probudila je najlepše emocije svojih fanova.

Nakon dvadeset godina zajedničkog života, Lidija Ocokoljić donela je odluku da sa suprugom Petrom i njihovo četvoro dece napusti vilu Svetlane Cece Ražnatović i pronađe novi porodični dom.

Iako je ova odluka u prvi mah rastužila Cecu, koja je veoma bliska sa svojom rođenom sestrom Lidijom, ona je na kraju prihvatila njenu odluku i podržala je u nameri da se preseli, a kako nam je otkrila, Ocokoljići joj neće nedostajati budući da će živeti u istom kraju.

To su sve odluke koje su potpuno prirodne, ona ima svoju porodicu, želi svoj komfor. Bićemo tu na pet min jedna od druge - rekla nam je Ceca.

Foto: Pink.rs

Folk diva, ipak, ne može da obuzda emocije, a nakon njene poslednje objave na Instagramu više je nego očigledno da joj dečja graja četvoro sestrića već sada nedostaje, budući da su Helena, Viktor, Petar i Ilija trenutno na letovanju na Kipru.

- Moje duše! - napisala je ponosna tetka Ceca u opisu fotografije svojih milih sestrića, a njihovi dečji osmesi probudili su najdublje emocije svih fanova folk dive.

D. Tanasijević

#Lidija Ocokoljić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'