AKTUELNO

Nasmejaće vas do suza!

Poznati pevač Era Ojdanić u novogodišnjem intervjuu za Pink.rs u svom maniru sumirao je 2021. godinu, pa otkrio i da u 2022. ulazi zaljubljen od glave do pete.

U urnebesnom video-snimku za naš portal, Era je otkrio kako se sa novom izabranicom proveo na svom rođendanskom slavlju na Zlatiboru, ali i šta će joj se desiti ako ga prevari.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Zaljubljen sam od glave do pete. Cura mi je ostala na Zlatiboru, bio mi je rođendan, celu noć smo ludovali i ona nije bila sposobna da se vrati u Beograd. Ostavio sam je tamo da se oporavi sedam dana - rekao je Era i poručio joj:

- Vidimo se, mačko! Nemoj neko da te dira! Ako me prevariš, dabogda crkla za mnom! - kaže Ojdanić u svom stilu i otkrio kakva mu je bila 2021.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Meni je cela 2021. godina bila godina za sva vremena. Ni korona nije mogla da me ukroti. Ja sam turbo radio i izlazio. Super sam raspoložen, familija mi je živa i zdrava. Samo mi je to bitno da su mi bližnji živi i zdravi, kao i prijatelji, a naravno i milionski gledaoci koji prate RTV Pink i Pink.rs.

- Srećna Nova godina, puno zdravlja i ljubavi, ljubi vas i voli vaš Era Ojdanić - poručio je pevač za kraj intervjua.

Detaljnije u nastavku:

Autor: M.K.