AKTUELNO

Čelni ljudi Televizije Pink obavljaju poslednje pripreme za rijaliti nove generacije u kojem će ove jeseni uživati milionski TV auditorijum.

Na Televiziji Pink 6. septembra počinje sa emitovanjem "Zadruga", predstavnik potpuno nove generacije rijalitija koji će nadmašiti sve slične formate kako u regionu, tako i u svetu, a od izvora bliskog produkciji uspeli smo da saznamo nove detalje vezane za ovaj gigantski projekat.

Foto: Pink.rs

- Željko Mitrović se sa suprugom Milicom Mitrović trenutno nalazi u Londonu, gde obavlja poslednje pripreme za ovaj revolucionarni šou i dogovara hologramske instalacije u scenografiji grada koji je izgradio za potrebe ovog projekta. Mitrović je danas otkrio da će se najbolje žurke odigravati na Trgu Bruna Marsa, ali i u Ulici Poroka gde će, nema sumnje, svi učesnici "Zadruge" provoditi veliki deo svog vremena, pored planina, jezera, vodopada i bazena koji će krasiti ovaj novoizgrađeni grad, ali i Bele kuće u kojoj će živeti - ispričao nam je izvor blizak produkciji, a potom otkrio imena novih četvoro takmičara.

Pročitajte još... BELA KUĆA BIRA PREDSEDNIKA: Otkrivamo PRVI zadatak u rijalitiju Zadruga! (FOTO)

Foto: TV Pink

Takođe, Mitrović je potvrdio da će u "Zadruzi" učestvovati tri seks bombe, javnosti poznate kao superfinalistkinje "Pinkovih zvezda", Sara Reljić, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić, a njima će se pridružiti i legendarna Nada Obrić koja će se, nema sumnje, rado latiti mikrofona i sve stanovnike grada zabavljati na Trgu Bruno Marsa - otkrio je dobroobavešteni izvor.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, do sada je potvrđeno učešće Zorana Marjanovića, a spekuliše se da će se u rijalitiju naći i Soraja Vučelić, maloletna Mina Vrbaški koja je dospela u žižu javnosti nakon skandala sa Šakom Polumentom, kao i mnogi drugi.

Foto: Promo

Pročitajte još... OVO JE CENA RIJALITIJA ZADRUGA u kom će učesnici moći da se ISPOVEDE, otkrivamo i ČIJEM BRATU!

Inače, vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović ovaj gigantski projekat najavio je kao najveći ikada u istoriji srpskih, ali i evropskih televizija, a inspiraciju za rijaliti format nove generacije dobio je u sunovratu rijaliti programa na drugim televizijama, kao i u banalizaciji rijaliti kategorije koja je, za razliku od našeg regiona, ponovo u usponu u celom svetu. Kakav je spektakl ovaj put pripremio u saradnji sa holivudskim ekspertima ostaje da saznamo za nešto manje od mesec dana, kada počinje emitovanje "Zadruge".

Foto: TV Pink

Do tada, sve aktuelnosti u vezi sa najskupljim i najzahtevnijim rijalitijem svih vremena pratite na portalu Pink.rs i zvaničnoj Instagram i Fejsbuk stranici "Zadruge".

D. Tanasijević

#Andrijana Radonjić

#Milica Mitrović

#Nada Obrić

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Zadruga

#Zorana Stefanov

#Željko Mitrović

'