AKTUELNO

Žurka u Milanu!

Pevačica Ilma Karahmet poznata je po svom velikom rasponu glasa, te svoju publiku redovno oduševljava svojim pesamama, a izgleda da su njen talenat prepoznali i van granica naših prostora.

Naime, Ilma je katoličko Badnje veče proslavila u Milanu, uz čelnike modnog brenda "Diskverd", braću Dina i Dena Katena, koji su uživali u pevačicinom glasu. Ona je u video klipu, koji je objavljen na zvaničnoj stranici pomenute modne kuće, zapevala čuveni hit "Hello" od pevačice Adel, a "diskverovci" nisu krili oduševljenje njenim izvođenjem.

Dan kasnije je na društvenoj mreži Instagram osvanuo i video klip kako mlada pevačica izvodi božićni hit "Last Christmas" od grupe Wham!, ali ovog puta je svog glas ukrstila sa poznatim blizancima.

Imam zaista veliku čast i zadovoljstvo da budem gošća na prijemu svetskih modnih dizajnera Dina i Dena u Milanu, gde su mi otvorili vrata svog doma. Tu čast imam zbog toga što vole moj glas i što upravo pevam samo za njih. Presretna sam zbog svega, a mojoj sreći nema kraja. Nekada pomislim da su neke stvari samo san, ali ipak se dese kada se najmanje nadam - napisala je Ilma u okviru svoje objave na Instagramu.

Autor: P.R.

#Ilma Karahmet