AKTUELNO

Hit!

Autorka i voditeljka "Magazina In" Sanja Marinković u novom izdanju vaše omiljene emisije ugostila je pevačice Elmu Sinanović i Radu Manojlović, pevača Dragana Kojića Kebu, voditelja "Amidži Šou-a" Ognjena Amidžića, glumca Dušana Kaličanina, kao i poznato TV lice i novinarku Rušku Jakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je svojim gostima postavila pitanje na temu godina, a Keba je priznao da je u jednom periodu prestao da obraća pažnju na to.

Ti znaš da ja o tome ne pričam, 33 godine, Isusove godine, tu sam stao. A i kad pričam o tome, uvek slažem, tako da više ne znam ni šta sam juče rekao, ali priča o godinama stvarno ne postoji, godine postoje samo kad se priča o njima - kaže pevač u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Manojlovićeva je takođe priznala da o godinama ne voli da priča, pa je svojim odgovorom nasmejala sve pristune u studiju.

Ja ne znam šta da kažem. Prvo sam slagala svog kardiologa, ali samim tim što idem kod kardiologa, znači ne mogu više da lažem ni sebe ni druge da imam dva srca. Mahinalno sam rekla 35, jer mi užasno zvuči 36, a već sam u 37. godini, u startu se meni to ništa ne sviđa - priča pevačica, pa dodaje:
Ja sam protivnik godina, praznika, Nove godine, rođendana i svega toga... Jako ih loše podnosim, jako loše. Ne verujem u Deda Mraza, ali verujem u leteće irvase, znači pukla sam malo, nisam baš mnogo - priznaje Rada u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.