AKTUELNO

Ne zna šta da radi!

Neposredno pre nego što su legli da spavaju, Jovana Tomić Matora, Stefan Krstović Krle i njegov imenjak, Stefan Karić, sedeli su na krevetu, gde su komentarisali Milana Jakovića Čorbu. Naime, ono što je Matoru navelo da se zapita o Čorbinim emocijama prema Mc Aleks, jeste to što je na Igri istine, Čorba dobio pitanje o svojim emocijama prema ovoj zadrugarki, što je navelo Matoru da porazmisli o istinitosti njegovog negiranja emocija.

Čorba je rekao da nema ništa ni sa njegove, ni sa strane Aleks? - pitala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to nisam ni čuo - rekao je Karić.
Šta sam ti rekla, malo pre kad sam izlazila...Šta se meni desilo, pa ja to ne bih podnela. Ja sam pitala i jedno i drugo, ali je taj dečko ušao pre deset dana. Ja se ne bih sprdala sa devojkom koja mu se sviđa - rekla je Matora.
Pre nego što je ušao Čorba ona je komentairsala: ''Jao kako bi bilo dobroi da neki muškarac uđe'' - rekao je Karić.
Meni kad je intuicija proradila, ja sam ga odmah odvela sa strane, da ti ideš kod nje u krevet da je zagrliš pred spavanje. On ide kod nje, a ona pijana od žurke - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sećam se toga - dodao je Krle.
Nešto su šaputali. Ja gledam ovako i ustanem, sve mi je preskakalo. Ustala sam, uhvaila ga za ruku i pitala: ''Šta radiš to, znaš da sam u tu devojku zaljubljena već tri meseca? Ne možeš ti sad da ideš, da ti njoj sada želiš laku noć. Meni ne prijaju te fore koje ti imaš sa ribama, ali peckanje, flertovanje i dobacivanje. Reci mi ako ti se sviđa,d a završimo.'' On je ušao u subotu, to je bilo u ponedeljak. Odvojila sam i nju pitala za simptaije, kaže ne. Rekla sam joj da nemam pravo da joj zamerim, ali da mi je neprijatno. Počela je od tada da obraća pažnju. Slaba sam na nju i ne mogu bez nje. Lakše mi je da budem sa njom, ja sama sebe svesno povređujem - rekla je Matora.
Ona je vratila onu priču koju je pričala na početku - dodao je Karić.
Ja to poštuje, ali bih volela da mi kaže ako joj je simptaičan ili da je privlači. Bilo bi mi teško, ali je**g - rekla je Matora.
Ja sam imao situacije da su ribe pričale da im je neko gadan i da ne mogu da ga gledaju očima, pa je na kraju završila sa tim. Čorba hoće namerno da je zavoza, da bih ti videla kakva je ona, pusti Čorbu - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam spremna da budem u ovakvom odnosu, ali nisam spremna da budem u ovakvom odnosu da ti se svđa neko, a da mi ćutiš...Šapnuo joj je nešto, ne znam šta - rekla je Matora.
Nešto za laku noć - ubacio se Krle.
On se druži sa Tarom, Rešićkom...Sa Tarom je bio, sa Rešićkom je imao kao nešto. Nešto me muči, ne znam šta je to - rekla je Matora.
Polako pusti, ne paniči. Ako je tako, koji će ti kur*c to? Tebi treba neko ko će da te usrećuje, a ne da ti ceo život patiš za nekim. Nije ti lako, zam, ali nemoj da praviš sr**a - savetovao je Karić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga