AKTUELNO

Na duhovit način objasnio svoje mišljenje.

Emisija Nominacije sa Milanom Miloševićem je i dalje u toku, sledeći zadrugar koji je nominovao bio je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Čudno mi je što Matora govori da ne treba Dalila da bude sa Dejanom a ona ćuti. Šaljem Dalilu, ostavljam Dejana. Ne želim mnogo da komentarišem. Jasno mi je što se on vratio Dalili, ona je njega vaspitala, ona je za njega i mama i tata - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević je sledeći dobio reč.

Sve sam shvatio kada sam video da ne može da ima odnose sa njim. Nema tu strasti, nema emocija. Da je prošlo više vremena, možda bi se iskreno i pokajala ali ovako za par dana kolliko je prošlo je nemoguće. Za 15 dana ne može sve da se zaboravi. Kad sam pričao sa Dalilom, mislio sam da je shvatila da je njen jedini izlaz posle svega da ostane sama, to je jedino što bi joj pomoglo. Imala je dve loše izjave, kada je Dejan pitao za intimne odnose a ona mu kaže da nije htela da proba nešto drugo jer to ne bi bilo to bez njega, i onda kada kaže da skače za njega i da ne želi da mu fali dlaka sa glave, a njemu fali glava druže - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam najgora, prepišite mi šta hoćete - dodala je Dalila.
Dalila, nisi imala nikakvu empatiju prema njemu, gledala si na njega kao vazduh kada mu je bilo najgore. Ne bi ti pobedila negde da nisi takva kakva jesi i da nemaš jake moći koje su neverovatne. Sa Dejanom možeš da manipulišeš jer te voli, bila si mu sve pet godina u životu, ali sa drugima ne. Dejan... pre svega ovoga, kad se desilo šta se desilo, bio je jači od Gadafija. To svi znaju. Ovaj rijaliti prate najmoćniji ljudi i to je jasno ko dan. Bio je jak ko crna zemlja, svi su živeli sa njim tada, budili se i spavali sa njim, živeli. U jednom danu sve se promenilo, sve je Dalila to promenila i oprala sebe tim pomirenjem. Mislim da on ništa od ovoga neće moći da podnese. Shvatiće da nikada neće moći da budu zajedno. S*ebao si se, ubio si sam sebe i biće ti sve teže i teže, nikada nećeš moći da budeš srećan... Jednostavno je tako. Neko će ti reći, neko će prećutati, ali svi manje više misle isto. Dalilu nikada neću izbaciti odavde, to sam već rekao. Duhovita je, dobri smo. Nikada u životu nisam sreo ženu kao što je Dalila. Ona se ponaša kao da se ništa nije desilo, kako to tako može sve da drži u sebi, ja se njoj divim... Šaljem Dejana u izolaciju - govorio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.