AKTUELNO

Auu!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Reči i dela Dalile i Dejana Dragojević kao i Filipa Cara ove noći ne prestaju da šokiraju! Zadrugarima je prikazan snimak na kod bivši supružnizi razgovaraju u pušionici i govore o svojim ljubavnim brodolomima.

Marko Đedović je prvi dobio reč:

Ona potencira da ne dođe do pomirenja, na fin način pokušava da je ohladi, da ga voli ne bi ovo radila i oni prijatelji ne mogu da bude, može pet ili deset dana ali da se živi sa ovim ne može. Ne postoji zaljubljenost koja može da se krije. Dalila je rekla sve što je logično. Kao prijatelj je tu za njega. Ona ulaskom u odnos sere po sebi. Na silu se je*e sa nekim - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

To je uvlačenje, nije bilo na silu, nisam debil. Objasniću sada, ja sam objasnila da ja nisam neko ko trenutno može da trpi osude sa njegove strane. On nije u stanju da sluša komentare i plus pitanja sva. Njega to vraća na to i ja nisam spremna na to da sedim i govorim proći će. Urađeno je javno i transparentno. On je neko ko trenutno za svaku rečenicu pada u fazu depresije, ja nisam spreman da ga izvlačim, kada mu priđem ne znam šta da kažem, kajem se zbog toga i ceo život ću. Njemu neke stvari prođu kroz glavu, ja sam jaka kao osoba, ali kao ličnost imam lomove. Ne mogu da se operem od ovoga svega. Sve se dešava prebrzo - govorila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu:

Autor: N.V.