AKTUELNO

Ovo su njene želje!

S obzirom na to da smo u 2022. godinu već zakoračili, mnoge poznate ličnosti su svoj period oko novogodišnjih i bižićnih praznika rezervisale za određene događaje. Ovoga puta, pevačica Goga Sekulić otkrila je za portal Pink.rs planove za narednu godinu, pa napravila i retrospektivu prethodne, 2021. godine.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Koje su tri tvoje najlepše stvari koje su ti se dogodoile u 2021. godini?

Pa meni je, generalno u životu, najlepše što mi se dogodilo, definitivno moj sin. Desi se da se društvo šali na taj račun kao: "Jao, pa ti imaš dete". Proslavili smo treći rođendan, super je bilo - rekla je pevačica.

Da imaš čarobni štapić i da možeš nešto da promeniš u prethodnoj godini, šta bi promenila?

Pa iskreno, ja u ovoj godini bih želela da promenim to oko ove situacije, oko pandemije, koja je odnela mnogo života. Volela bih da mogu da je zaustavimo. Nije jednostavno. Želela bih da se u ovoj to zaustavi, a želim i pre svega zdravlje. Kad smo zdravi, radimo, veseli smo i pravimo pare - rekla je Goga.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Šta možemo da očekujemo od tebe u ovoj, novoj godini? Neku novu pesmu, nastup?

Da, naravno. Baš sam rekla da već imam nekoliko pesama već par godina. Htela sam da izdam album, ali ostala sam trudna i to su bile najradosnije vesti. Dobila sam dete, pa sam to pomerila. Kad sam ponovo htela, evo je i ova pandemija, ali sam izbacila dosta hitova ove godine. Imam pesme i baš mi je drago. Imam čak i Marininu jednu pesmu, koju je radio Damir Handanović sa njom, čekamo miks. Nije nam se poklopilo, tako da se nadamo da će biti u narednoj godini. nigde ne žurim. Kitimo jelku, ja je okitila, Vasilije je samo porušio, uzeo ukrase. Tako da je kod nas veselo - rekla je Goga.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Koja ti je prva asocijacija na novogodišnje praznike i Božić?

Sestra i ja smo kao male navikle da nas tata iznenadi. Mi smo na to navikli, jer nam je tata živeo i dosta radio po inostranstvu, pa dođe iz Berlina i Nemačke i donese mnogo slatkiša i poklona. Sestra i ja smo imale stvarno prelepo detinjstvo - rekla je pevačica.

Šta bi poručila Deda Mrazu?

Deda Mraze, želim da svi budu zdravi i donesi mom sinu puno poklona i meni jedan veliki hit - zaključila je Goga za naš portal.

Autor: Nikola Žugić / J.M.Đ / P.R

#Goga Sekulić