AKTUELNO

Šok za šokom!

Zadrugari su imali priliku da odslušaju razgovor između Dalile i Dejana Dragojevića, u kom je Dalila objašnjavala bivšem suprugu u kojoj je pozi imala odnose sa Filipom Carem, što je zgrozilo apsolutno sve:

Smatram da to nije trebalo da dozvoli, da bude "Jahačica apokalipse". Uradila je najgoru moguću stvar, to je transparentan se*s, na takav način... Samo mi ne prilazi! - vikao je Dejan Dalili, pa napustio Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Još mi je luđe što ona njemu to priča na klipu, a on se smeje. Meni je nenormalno da neko pređe preko ovoga - rekao je Mateja.
Meni je ovo odvratno, Dejanovo interesovanje za ovakve stvari, zašto bi je ponižavao na ovakav način?! Meni je ovo i ponižavanje nje, šta očekuje da će joj on reći? On kao da je mazohista - govorila je Sanja.
Ja moram da znam sve! - odgovorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

I Dalila je mogla da kaže da neće da priča o tome. Koja bi devojka rekla da joj je bolji se*s bio sa bivšim, nego sa sadašnjim? - šokirana je bila Maja.
Ne može on da obuzda ovaj oseća, to će mu se dešavati svaki put kad budu bili klipovi. Ne može on da pređe preko tog se*sa - govorila je Matora.
Od ovog pomirenja nema ništa, to je budalaština. Nije prirodno, posle emocija prema Caru i svega što je pričala, meni nije dobro kad vidim da se maze Dejan i Dalila - komentarisao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga