AKTUELNO

Prethodnu noć na veleleponom imanju obeležila su Pitanja gledalaca, koja su zadugare stavila na velike muke.

Od samog ulaska voditelja Milana Miloševića zadrugari su strepeli da li će naići na osudu naroda ili na pohvale.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Od samog starta emisije glavna tema bili su Dragojevći. Dejan je u nekoliko navrata bio ponižen pitanjima. Morao je da odgovori na to da li oseća Filipa Cara kada se ljubi sa Dailom i koji je razlog što je Caru hteo da zalepi šlag.

Foto: TV Pink Printscreen

Nizali su se kometari zadrugara koji su osudili Dragojevića koji se sve vreme pravdao a najviše je ulazio u sukob sa Carem.

On je na početku bio surovo realan, čak i previše. Tad je govorio da mu ja nisam kriv. Ja kao ja njemu nisam ništa skrivio. Sam je rekao da imam pravo da se borim za nju i budem zaljubljen. Onda se nekako kolo promenilo, da li Dalila njemu nešto priča, ja ne ulazim u to. Sad ispada, oprostio si Dalili, a ne Filipu. On je terao nju da sedne pored mene, ja se pomerim kauč do, video sam gde to ide. Rekao sam mu: "Nemoj to meni". Prema krivoj osobi ima bes, nema sa mnom šta da raščišćava, nebitan si mi u životu. Videće kad izađe da sam više puta bio na njegovoj strani, nego na njenoj. Ti opet svoju ženu stavljaš u situaciju da bude u konfliktu sa mnom, šta želiš postići tim? Da li sam ja lud ili ti? Ja vama nisam lepio šlag - ustao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je neverovatno da Dejan dovodi sebe u te situacije, odakle ti potreba da pokrećeš to. Dovodi Dalilu do toga da je ponižava, a kaže da joj je oprostio. Doveo je do toga da se posvađa sa Carem, to mi je neverovatna potreba. Dolazimo u situaciju gde Dejan svojim postupkom traži ponižavanje Dalile... Njoj uopšte nije bilo prijatno da sedi tamo, to je prva stvar, onda dolazi Car sa šlagom, gde preko nje nju ponižava... Na sve se tu dešava haos, šta ćeš ti da uradiš šlagom? Da poniziš Cara šlagom, kad postoji jedna rečenica kojom može da ti vrati: "Ti meni šlag u facu, ja tebi ženu sp*rmom". A onda pričamo o oprostu i svema ostalom... Još jedna stvar, ove njihove šale za nos i pečate, to uopšte nisu šale... - dodao je Đedović.

Usledlo je pitanje za Dalilu kojoj su gledaoci postavili pitanje da li je namerno udarila Cara nakon njegovog sukoba da Dejanom kako bi ga bar dotakla, što je ona poricala, pa je ušla u sukob sa Sandrom Rešić koja je potvrdila njenu priču.

Dejana su krenuli da komentarišu i Miki Đuričić i Fran Pujas nakon što se on javno izvnio Dalili za sve neprijatnosti. Nakon toga Dejan je javno prozvan da je Dalili rezerva jer da nije raskinula sa Carem, ona bi i dalje njega ponižavala i vređala.

Tokom pauze za reklame u emisiji "Pitanja gledalaca", došlo je do suočavanja u pušionici između Dalile i Dejana , koji i dalje ne mogu da se dogovore kakav će odnos imati. Dalila je shvatila da na Dejana utiču kritike zadrugara i gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Potegla se i piča o odnosu Dejana sa svojom porodciom, gde je on obajsnio koji je razlog pomirenja i svađa koje su imali. Pa je počeo žestok sukob Dragojeivća i Maje i Cara u kom je Maja odgovorila Dejanu na prozivke.

Marko Đedović je potom ustao i postavio pitanje vezano za Dalilinu zaljubljenost u Davida:

Foto: TV Pink Printscreen

Napolju je bila priča kako je Dalila bila zaljubljena u Davida, to je i on izjavio - rekao je Đedović.
To je problem, što se David družio sa svim ljudima sa kojima smo se mi svađali. Mama i David su se družili sa ljudima koji su mene vređali najstrašnije, oni su držali lajv i govorili negativno o nama - pobesneo je Dejan.

Dalila je nakon toga naišla na osudu zadrugara zbog vređanja Dejana dok je bila sa Carem a sada ga srčano brani, pa su svi komentarisali da nije realno da je iznela tolike loše stvari iz braka sa Dejanom a sada ga brani od svih.

Usledio je pitanje za Jovanu Tomić Matoru o odnosu sa MC Aleks gde je Matora morala da prizna da li su u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila i Dejan nisu marili za osude zadrugara pa su na očigled svih krenuli da se ljube, a nakon toga Dejan je morao da objasni iz kog razloga ne komunicira sa Rešićevom.

Nikola Grujić Gruja je celu noć bio van emisije zbog odnosa sa Milanom Šarac Mimom. On je razgovarao sa njom i otkrio da joj zamera što nisu spavali zajedno. On je razgovarao sa Đedoviće, Tarom i Franom koji su na sve načine pokušavali da ga povrate.

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Dalili Dragojević:

Dalila, da li si se približila Dejanu samo da bi se oprala i niko od njegovih ne dođe za Novu godinu?

Foto: Pink.rs

Da se ja perem, to bi izgledalo drugačije, kukala bih, molila, izvinjavala, plakala... Ja stojim iza svojih postupaka. Rekla sam mu da me prihvati takvu ako može. Naveo mi je dve osobe sa kojima bih kao bila, ja sam rekla da nema ništa od toga. A rekla sam mu da je bolje da brine o osobi koja me je podržala privatno... Da je pranje, to bi drugačije izgledalo. Ja sam neko ko je uvek stajao iza svojih postupaka. Što se Nove godine, ne znamo da li dolazi ko. Te osobe ne mogu da dobiju ruku od mene. A ako njega porodica podržava njega kao njega, onda treba da dođu i pruže ruku svom simu. Ispalo je sad da su njemu stigle stvari jer nije sa mnom. Da li su mu stigle stvari jer ga vole ili jer nije sa mnom? Ako sada prestanu da stižu stvari ili nešto drugo, onda znači da sam ponovo ja smetnja. Onda se dokazuje da sam im ja bila smetnja. Valjda je bitna srećna, on je sada srećan ponovo. Ja gledam iz onog ugla koji je po mom mišljenju pravilan. Ja znam da je moj otac tu i posle onoga što sam napravila, sa ili bez Dejana, kao i moja majka. Roditelji ako su iskreno tu, su iskreno tu. Ko sam ja da biram ko će ovde doći za Novu godinu? Ja sam povređena sa njihove strane i neću im pružiti ruku. Dejan je ovde u Zadruzi 3 plakao jer mu je David samo pružio ruku. Zbog njegove izjave da sam prvo bilo zaljubljena u njega nikad mu neću pružiti ruku. Ja sam njega i Anu Korać tako dočekala da je Ana rekla da je mama tako nije dočekala. Što je dolazio u kuću žene koja je zaljubljena u njega? Ali svakom svačije - govorila je Dalila.

Sanja Grujić je načisto ponizila Dejana nakon što ga je uporedila sa psom koji laje od kako je sa Dalilom.

Potegla se i tema o vezi Mensura Ajdrapašća i Milice Veselinović i da se on promenio zbog Ane Jovanović:

Već sam objašnjavao šta se dešava između mene i Milice. Nije ni slično tome što se tiče mene, što se nje tiče to se dosta promenilo. Ja se osećam, kako se osećam. Meni nije jasan jedan deo, pa sam pustio da ovo pokaže svoje. Da li će daljina da nas održi ili rastavi, videćemo. Ja sam njoj rekao, neću imati odnsoe sa njom, intimne, niti si me ti pitala, ali s obzirom da kažemd na se hladim, ne želim da ispadne da je iskorišćavam. Uživam da provodim vreme sam sa sobom, ne sa drugim ljudima. Volim da se družim, vratio sam se stari ja, sebe obožavaa. Dao sam 200% sebe njoj, izgubio sam se, sad sam se povratio, prosto bio sam se izgubio - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica Veselinović napustila je emisiju u suzama, pa nastavila da plače u pušionici, a ubrzo joj se pridružio i Mensur Ajdarpašić, pa samo potvrdio da je više ne voli kao pre.

Dino Dizdarević, Marko Osmakčić i Viki Mitrović su se suočili nakon incidenta koji je ispao u toku jučerašnjeg dana.

Katastrofa. Ja sam njega tri dana za redom, kad god sam stigla, nisam ni spavala, ja sam ga molila da mi da šansu. Nebitno je šta je rečeno tu, kako da mi se ogadi. On to izgovori samo da bi mi se ogadio. Ja sam njemu ovder sinoć prišla i opet sam ga pitala istu stvar, popio je, on je isto to rekao. Mene je pogodilo to što je rekao. Ja da sam htela da uradim nešto njemu, uradila bih kad je on bio tu, međutim on nije tu. Kad se desil oto na bini, sišla sam, bilo mi je nepriajtno. Stvarno mi je žao, izvinjavam se - rekla je Viki.
Što se tiče ovoga svega što se desilo juče...On da joj ne znam šta kaže, njeno je da spusti glavu i da ćuti. Uradila je juče to što je radila, ona ima bolesne postupke. Ona je kriva, pa je kriva. Greška je i sa jedne i sa druge strane. Nema nikakva opravdanje. Sutradan ja prepuštam ko će kako reagovati, ali ja to od nje nisam oečkivao, najveći je krivac ona. Druga stranka je isto kriva, jer je taj dečko meni ulje zalivao. On se kleo u bratstvo, imali smo razgovore svugde - pričao je Marko.

Neposreno nakon završetka emisije ''Pitanja gledalaca'', Viktorija Viki Mitrović i Marko Osmakčić osamili su se u radiju, nakon maratonske svađe sa Dinom Dizdarevićem i jučerašnjeg sakandala sa ovim cimerom.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki je duže rasprave kleknula da moli Marka da joj da još jednu šansu i da se pomire.

U jutranjim satima Dalila i Dejan su završili ispod pokrivača u izolaciji, dok su Maja i Car završili isto tako u spavaćoj sobi, na očigled svih zadrugara, a dok su oni to radili Marko Osmakčić je završio u krevetu sa Viki, pa je na taj način ozvaničio pomirenje sa njom.

Danas na programu Zadruge očekuje vas nastavak emisije Pitanja gledalaca sa Ivanom Šopić, tako da će sigurno biti burno popodne u Beloj kuć i zato ostanite uz TV Pink a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs

Autor: N.B.