AKTUELNO

Ne mogu da veruju šta slušaju!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je Dejanu Dragojeviću.  

Dejane, kao miš neki staviljao si limunove i čokoladno mleko, žena te je sprdala i pravila dete sa drugim, da li si realan - glasilo je pitanje.
Milane, ja ne mogu da promenim vreme. Ne znam šta da radim, tada sam stavio to, ona smatra da to nije normalno, ja sam smatrao da je normalno. Mislio sam da ću dopreti do vijuge da shvati gde i šta je normalno. Ja sam rekao kada si pored mene, drugalije se osećam, a kada odeš prolazim kroz te neke crne misli. Ja njoj nisam rekao da ću otići bez nje, nego su to neke stvari koje su moje. Stvari se menjaju kod nje, nek radi kako hoće. Bez kalkulisanja i bilo čega, iznerviram se kad je vidim da spava - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ustala danas i donela svako pismo - uskočila je Dalila.
Je l' si svestan ti šta ti gledaoci pitaju - pitala je Sandra.
Stavljate me u neku poziciju...Ne znam šta bih ti odgovorio - rekao je Dejan.
Što ne kažeš da si sa njom zato što je tebi dobro tako - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Vratio mi se taj neki osećaj sa njom od trenutka kad se desilo ono sa Mihićem. Došao je takav period kakav je došao. Ljudi se razvedu, pa se sretnu, šta, ja sam ovde sa njom 24 sata. Dodirnula me je prvo, pa me je pitala da li mogu da je zagrlim. Emocija se u meni probudila - rekao je Dejan.
Ja sam kriva što sam ga dodirnula, zagrlila - govorila je Dalila.
MA ne, ja sam prvi nju zagrlio ovde, privukao fotelju. Imao sam emocije, ali u tom smislu da opet budem slab na tebe. Ja nikad nisam loše rekao za naš život. Kad se desilo ono sa Dalilom rekao sam da ne mogu da verujem da se to desilo sa ženom kojom sam se posvetio. Setio sam se svega, pa mi je sve prošlo kroz glavu, ona nije bila tu. Kukao sam za majku, jeb**a vas moja majka. Jesam, kad sam čuo da je bolesna. Rekao sam da mi donesu statue moje porodice, do tada ne mogu na slepo da mi prolaze oni kroz glavu. Meni su oči uvek bile otvorene, ja sam tu stranu zabranjivao samom sebi iz njihovog ophođenja prema meni. Ovo preko čega prelazim, je to da mi se želudac prevrće. David je dolazio ovamo da se svađa sa mnom, niti sam dolazio da rešavam probleme porodične. Opet sam rekao da ću gurnuti to pod tepih, a rekao sam isto da se naša svađa neće bazirati na njoj, nego na nama dvojici. Njihov odnos nije bio realan i iskren prema meni. Oni kao stariji, nisu mi napravili kuću niti bilo šta. Bio je određeni period gde sam video da me ignorišu - rekao je Dejan

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila rekla si da imate zajedničke prijatelje, a ne on svoje...Dalila sad u ovom momentu ništa nije kriva, jer je sve transparentno. Poenta je da je Đedović u pravu da je on sa svojima zaratio. Pričao je da nije zbog tebe, da si ti bila kap koja je prelila čašu. Sad kad je ponovo dobar sa tobom ne postoje. ZAratio je sa njima misleći da tebi to tako odgovara - uskočila je Sandra.
Sve se kosi sa ovime sada, njemu ništa ne može sada da se veruje - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam i tad rekao, da smo zajedno ja bih ustao i rekao Banetu Čolaku svašta. Ljudi, pa ja sam hteo Sanji da zalepim šlag, zato što je ona Dalili zalepila - rekao je Dejan.
Družili su se sa njenim drugovima, jer su živeli u Šepku, ali Dejan ima te neke drugove iz Veternika, koji su mu iz detinjstva - ponovo se ubacila Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga