AKTUELNO

Iznenadio se i on!

Stefan Karić je posle Sanje Grujić razgovarao sa Drvetom Murdosti o situacijama u Beloj kući, a najviše je komentarisao odnos Dalile i Dejan Dragojević:

Drvo, ovo više nije realno. Dejan nije svestan šta je sve izgubio zbog devojke koja mu je uradila sve ono. On je izgubio i prijatelje i porodicu zbog nje. Iskreno, ja mislim da Dalila ima i dalje emocije prema Caru. Tu sigurno ima nešto. Ono što radi sa Dejanom je neiskreno. Ona se vratila u njenu sigurnu kuću, kod Dejana, koji je njihovo odnos doživeo drugačije. On je Dalilu gledao kao božanstvo, ipak su oni sami sve gradili i kuću i porodicu, a ona nikada nije bila iskrena. Mada, ja moram da kažem da ni Filip nije iskren, gde se on kaje što je sa Majom. On je onda izljubomorisao kada je Dalila branila Dejana o Mihića, a Dejan je shvatio da može da se vrati njoj - rekao je Karić pa otkrio da mu nije jasno kako je moguće da Dejan zna da mu je majka loše zbog njega:

Foto: TV Pink Printscreen

"Da, znam, ali je to njin život, a ovo je moj", mene je to šokiralo - rekoa je Karić.
Dalila i Car bi prešli jedno drugom preko svega, pomirli bi se oni sigurno,. Ne mešam se, sve je to život, ali ovo je stvarno... Vidite šta se sve dešavalo za četiri meseca. Ja imam trista mišljenja u glavi. Ovde se sve menja iz dana u dan - dodao je Karić.

On se potom osvrnuo na novi ljubavni odnos u kući, ali i haos između Viki i Marka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana i Mateja prelepi su, ja verujem u taj odnos. Sa druge strane Viki i Marko su mi hit. Pogrešila je onim sa Dinom, ali se vidi da i ona voli Marka i on nju, ali se on razočarao u nju sinoć. Rekao sam mu da je ne vređa, a radio je to, rekao joj je neke katastrofalne reči. Žao mi je Viki i ja sam je baš zagotivio, ali vidi se da se ona neće promeniti - komentarisao je Karić.

Autor: N.B.

#Zadruga