AKTUELNO

Iako joj je ova godina zbog pandemije bila izazovna, pevačica se ne žali, te čvrsto veruje da je donela pravu odluku kada je sav svoj novac uložila u novi posao.

Pre dve godine, kada je dobila ćerku Veru, pevačica Marina Tadić planirala je da se u potpunosti povuče iz javnog posla, a energiju i finansije usmeri ka novom biznisu i u potpunosti se posveti porodici. Međutim, to joj nije pošlo za rukom, te se lagano vraća na scenu.

Marina je, inače, ove godine pokrenula novi biznis, zbog kog je u dugovima. Otvorila je restoran, u kom će pevati za doček Nove godine, te će, po svemu sudeći, spojiti lepo i korisno.

Foto: Pink.rs

- Vodim miran život, nikad kod mene nije bilo skokova, izleta, ali nemam ni potrebe za takvim životom. Kad imate dete, onda ste vezani za porodicu. Ali evo, lagano se vraćam na scenu, imala sam nastup posle tri godine i shvatila sam da ja bez muzike ne mogu i da se neću povući do kraja, kako sam mislila - ispričala je Tadićeva za "24sedam" i dodala da je zadovoljna bez obzira na finansijske teškoće:

Zaista sam se trudila da ne propustim te najlepše trenutke sa ćerkom, kad ona progovori, prohoda, kad pravi neke slatke stvari. Prva godina je lagano prošla jer je bila korona i sve je stalo, a u drugoj sam već započela novi biznis. Uspela sam da u ovoj godini proživim lepe trenutke sa njom, ali i da dignem drugi posao na noge i vratim se svom prvobitnom zanimanju. Ne mogu da kažem da je ovo bila loša godina, jer kad podvučem crtu, jako sam srećna što sam uspela da završim mnogo toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Priznala je i da još uvek otplaćuje kredit zbog novog biznisa.

Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Već imamo zakazane proslave i slavlja za narednu godinu, ljudi su prepoznali čari prirode. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo - istakla je ona.

Autor: D.T.