AKTUELNO

Nije svoje probleme delila s javnošću sve dok nije pročitala jedan komentar na svom Instagramu.

Hrvatska pevačica Nives Celzijus otputovala je na letovanje na kom je snimila seriju provokativnih selfija i video-snimaka koji su privukli pažnju muškaraca, ali i žena.

Pročitajte još... OBUKLA TANGE, ISTURILA GUZU I UPUTILA ZAVODLJIVI POGLED: Ovako se reklamira Luna Đogani (FOTO)

Iako je dobila brojne komplimente na račun svojih fizičkih atributa, bilo je i pojedinaca koji su se upitali kakva je to Nives majka.

- Deca neka budu kući - ironična je bila jedna njena pratiteljka, a onda je pevačica obrazložila zbog čega deca nisu sa njom na letovanju.

- Moja deca su od 18. jula na moru s bakom i ostatkom familije jer su tako hteli. Ja ih, nažalost, nisam mogla voditi jer neko mora i platiti to more svima. Za to da bi deca celo leto bila na moru mama radi svaki dan u nedelji od 6 ujutru, pa do kasnih večernjih sati. Ako se zalomi koncert onda samo nastavi, pa do 3-4 ujutru i onda sve ispočetka. Da ti srce bude na mestu, ovo što vidiš je 3 dana mora provedena sa prijateljima. Sad opet slede radni dani godišnjeg odmora i onda od nedelje mama će napokon i sa decom na more. Samo nedelju dana, jer joj završava taj radni godišnji odmor. Eto, nadam se da ti je lakše. Da budes mirnija mamica i deca ti mogu slati svaki dan slikice s mora. Eto, hvala ti na tvojim altruističnim porivima - iskrena je bila Nives.

D. T.

#Letovanje

#Nives Celzijus

#pevačica

'