AKTUELNO

Ekskluzivne informacije folk pevač podelio je sa gledaocima Televizije Pink.

Otkako je Ceca Ražnatović obelodanila da će snimiti duetsku pesmu sa kolegom Sašom Matićem, fanovi ovo dvoje pevača trude se da saznaju sve moguće detalje o novoj numeri i s nestrpljenjem iščekuju njenu premijeru. Saradnici ovih muzičkih zvezda sve detalje dugo su čuvali u strogoj tajnosti, a onda je Saša rešio da u emisiji "EKSKLUZIVno" otkrije naziv pesme.

Pročitajte još... POSLE 20 GODINA: Lidija se seli iz Cecine vile! (FOTO)

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs

- Naziv dueta je "Lažov notorni". Oboje smo lažovi notorni, jedno drugo lažemo i varamo - našalio se Saša i dodao da će pesmu snimiti čim budu ugrabili slobodnog vremena, a da se može desiti da sve bude gotovo već do kraja meseca.

Foto: Pink.rs

Matić je, inače, snimio i duet "More tuge" sa Severinom Kojić, a do sada mnogi nisu znali detalje ove uspešne saradnje i uslov hrvatske pop pevačice koji Saša, ipak, nije ispoštovao.

Foto: YouTube screenshot

- Neki njen uslov bio je da ona krene:"Mislila sam da ću moći novim putem ja", a ja joj kažem -zar nije lepše da kažemo prvo "K'o maslačak dahom vetra...". Ubedio sam je da ja počnem duet. Jedini sam ja koji ju je obedio mnogo što šta - kroz smeh je rekao Saša.

Foto: Instagram

On se osvrnuo i na ljubavne probleme svog kolege Ace Lukasa, a šta mu je to poručio pred kamerama Televizije Pink pogledajte u intervjuu emisije "EKSKLUZIVno":

D. Tanasijević

#EKSKLUZIVno

#Saša Matić

#Severina Kojić

#Svetlana Ceca Ražnatović

'