AKTUELNO

Dve nerazdvojne sestre više neće živeti na istoj adresi.

Lidija Ocokoljić, rođena sestra folk dive Svetlane Cece Ražnatović, donela je odluku da posle dvadeset godina zajedničkog života spakuje kofere i sa suprugom i četvoro dece napusti pevačicinu vilu na Dedinju.

Pročitajte još... OTKRILA RAZLOG: Evo zašto je Ceca kupila kuću na Kipru! (FOTO)

Budući da je najveća balkanska zvezda veoma vezana za svoju sestru, koja joj je najveći životni oslonac, ona je odlučila da neposredno nakon udaje za Željka Ražnatovića Arkana i selidbe u Beograd iz Žitorađe dovede i sestru sa kojom je svih ovih godina živela u skladnoj zajednici. Međutim, došlo je vreme da Lidija i njena porodica pronađu novo mesto za život.

Foto: Pink.rs

Ceci je Lidijina odluka teško pala, ali je teši činjenica da će biti blizu, budući da će se Ocokoljići, takođe, skućiti na Dedinju.

- Ceca i Lidija su neverovatno bliske, tako je od detinjstva i tako će ostati i posle selidbe. Dok je Arkan bio živ, sa zadovoljstvom je prihvatio Lidiju. Ona im je pomagala sa odgajanjem Veljka i Anastasije, a kasnije je Ceca njoj uzvratila sa njenom decom. Nikakve svađe ni sada nije bilo, jednostavno, Lidija ima brojnu porodicu, čak četvoro dece, i ona i njen muž shvatili su da im je potrebna odvojena kuća. Jeste Cecina vila u Ljutice Bogdana velika, međutim, svaka porodica želi da organizuje svoj život onako kako njoj odgovara. Oni žele i da Ceca napokon ima svoj mir - ispričao je izvor blizak Ražnatovićima i dodao da je Ceci bilo teško kada je čula sestrine namere, ali da ju je, ipak, podržala.

- Ceca je navikla da svaki dan provodi sa Lidijom, da se o svemu dogovaraju, da jedna drugoj pomažu oko dece. Međutim, Cecina deca su već uveliko punoletna, a Lidijina odrastaju i nije im više potrebno toliko nadzora, tako da ni ti razlozi više ne važe. Ceca je rešila da im pomogne da nađu odgovarajuću kuću na Dedinju, a pomoći će im i sa opremanjem, to je za nju posebno zadovoljstvo. Zato je na kraju pao dogovor o selidbi, a i dalje će svi biti blizu i viđati se svakodnevno - zaključuje izvor.

Pink.rs

#Lidija Ocokoljić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'