AKTUELNO

Napravila kompletnu retrospektivu!

Emisija ''Pretres nedelje'' je u toku, a voditelj Milan Milošević je postavio pitanje Dalili Dragojević.

Pitaš li se ti šta ćeš reći akko nema babe i dede sa one strane - pitao je Milan.
Pitam se. Kad smo radili na tome, pa kad sam ja pričala za bebu, rekla sam da ja ne mogu da zamislim da ne mogu bebu da odnesem u Veternik, na šta je on meni rekaod a ne bi smeo da odnese bebu tmao, kad nisu bili tu za njega - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne postoji ločičnost, ako je skrajnuo svoju porodicu, što ne bi i svoju porodicu sa Dalilom isto tako - rekao je Đedović.
Kako je moguće da ćešdeteu da kažeđ i objasniš momenat da si njeihovom ocu rekla da ti se gadi i da je psihopata - pitala je Sandra.
Ne znam, ja stvarno ne znam šta će se desiti za pet minuta, a ne za pet godina. Od kako je sve krenulo ovo, rekla sam mu da je svestan šta se sve izdešavalo. Rekla sam da sam svesna soje greške, ali meni prvo što je bilo u glavi kad me je Filip ostavio je kako ću ga videti sa drugom devojkom. Tada mi je prolazio Filip kroz glavu. Dok sam bila sa Filipom, nisam osetila grižnju savest, bilo mi je lepo, govorila sam da sam ja srećna i da me ništa ne zanima. Možda sam bila sebična, ali ja ne mogu, nisam imala osećaj da ne treba da mu priđem. Ja sam tada pričala o tome i ništa nisam osećala. Ja sam mislila folira sve u onom trenutku, tako sam razmišljala, ali me nije intresovalo. Rekla sam mu da će ovde sigurno naći neku devojku, pa sam posle videla neka muvanja i flerotvanje - rekla je Dalila, pa je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Kad mi se to desilo i kad sam ja počela da osećam bol. Kad mi je Ognjen postavio pitanje: ''Da li vidiš budućnost sa Filipom?'', ja sam tada shvatila da se nešto dešava. Ja sam shvatila da se nešto desilo, vratila sam se u kuću i videla sam Maju da oni sede zajedno. Tu noć sam otišla na žurku, pa sam sutradan saznala za taj se*s. Nebitno. Stiglo me je onda sve. Meni ništa nije bilo jasno na toj žurki posle Amidžija sa Carem, gde mi je Dejan prišao i stavljao alkohol na ranu. Odlazim u izolaciju, ovaj ima odnos sa drugom devojkom na moje oči. Sve ovo što se izdešavalo, naravno da nisu normalna dešavanja, a na sve to mi Dejan prilazi kad je video da plačem i viče mi da će biti tu uz mene. Ja, kojoj ponovo odzvanjaju reči: ''Dalila ti si zgrada koju će oduvati vetar'', pa i ta majica sa limunovima, ali na kraju kad zbrojiš, bio je u pravu - nastavila je Dalila.
Da li tebi nije jasno kako može on da te pita šta ćeš ti gor u odnosu - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da mi je bilo čudnoč. Pitao me je, tad mi to nije bio blam, jer sam bila u vezi. Kad se desila ta sitaucija ovde pre neki dan i kad me je pitao za se*s, rekla sam mu da ću mu reći kako je bilo, pitao me je kako je bilo da li je kao sa Majom, rekla sam mu da je bilo slično, on mi je rekao mrš u pi**u materinu. Sedeo je Marko sa njim, mislila sam da priđem, rekla mi je Rešićka da ne idem sada. Bio je pušten i taj pokušaj se*sa gde sam ja rekla da ne mogu da se opustim. Svesna sam šta sam uradila. Dalje, šta se dešava. Dejan mi prilazi, zbližavamo se. Lepo nam je bilo, mozak pustim na pašu kad sam sa njim, pa me onda stigne sve to što sam uradila. Ja, kao njegova bivša žena, lepo mi je da ga poljubim, što ga ne bih poljubila? Dejan mi ne dozvoljava da nemamo poljubac javno. Ja sam rekla da se nisam zaljubila u njega, kao što sam se zaljubila u Filipa. Dese se lisice, gde mi moramo da budemo skroz bliski. Jednostavno ja shvatam da ja ne mogu tada da se oduprem. Ja sam rekla Dejanu da sam neko ko ne može da oprosti prevaru. On meni nije imao da zameri ništa, on se sve vreme pripremao za Majin ulazak, pa je samim tim tražio grešku da me liferuje - rekla je Dalila.
Da ti nisi ovo, ja možda ne bih raskinuo sa tobom - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da ne bih nikada više bila sa njim, ali ga ja ne volim. Dejana volim - rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.  

Autor: N.Žugić

#Zadruga