AKTUELNO

Ovaj dan slaviće kao drugi rođendan!

Branka Bojanić, supruga pevača Miloša Bojanića, za dlaku je u nedelju veče izbegla smrt. Pevačevu ženu umalo da usmrti voz na železničkom prelazu kod Banje Koviljače. Branka tvrdi da na pruzi nije bila spuštena rampa, niti obeležena signalizacija.

Sve se desilo u nedelju oko 18 časova. Vozila sam prema Banji Koviljači. Doživela sam stravičan strah kada sam se približila železničkoj pruzi koja seče magistralni put prema Banji. Kada sam se vozilom približila, videla sam podignutu rampu bez signalizacije koja obeležava dolazak voza. Vozila sam prilagođenom brzinom i odjednom sa moje leve strane vidim voz koji nailazi, a ja sam maltene bila na šinama. Zakočila sam brzo, ubacila u rikverc i pomerila vozilo nazad. Sreća što sam vozila automatik pa sam mogla tako brzo da odreagujem - rekla je još uvek potresena Branka.

Foto: Andrej Nihil

Ona apeluje na nadležne organe da reše problem signalizacije kako neko ne bi nastradao.

Ovim želim da ukažem na odgovornost nadležnih na prugama da pod hitno reaguju kako neko ne bi poginuo. Takođe, želim da upozorim građane da oprezno voze kola kako se ne bi dogodila nesreća. Za mene je strašno da u 21. veku ovako vozovi prolaze bez spuštene rampe i signalizacije. Možda je mene bog spasao sigurne nesreće, ali nekoga sigurno neće. Nasmrt sam se prepala, a vozila sam i bratovo dete. Hvala dragom bogu da se nije tragično završilo jer smo se svi potresli - završava Branka.

Autor: pink.rs

#Branka Bojanić

#Miloš Bojanić