AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je ''Izbacivanje'', a voditelj Darko Tanasijević ugostio je Sanju GRujić, koja je spremna da prokomentariše aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Na koji način uspevaš da u kratkim rečenicama poentiraš - pitao je Darko.
Ja govorim ono što mislim, iako to niko ne sme. Da li zbog toga što su zajedno u budžetu, partnerstvo ili dele odeću, a ja sam ovde sama za sebe - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos Maje i Cara je sve turbulentniji. Kako ti gledaš na taj odnos? - pitao je Darko.
Ja sam baš sinoć pred spavanje razgovarala sa Majom, pa sam je pitala da li voli da bude u centru pažnje, pa da zbog toga pravi skandale. Ona mi je rekla da stvarno voli Cara. Taj odnos je postao još turbulentniji od kako je ušao Čorba, a njihova emocija je drugačija nego što nam je on prezentovao. Ja ne volim kombinacije, više sam za veze, a ukoliko nekome odgovara, podržavam. U zadruzi ne može da se bude u pravoj vezi, jer je prava veza da se upoznajemo, provedemo kratko vreme. Smatram da partner treba da te usrećuje, pa ti tužan možeš biti i sam. Njihov odnos se svodi na se*s - rekla je Sanja

Foto: TV Pink Printscreen

Marko i Viki, kako ti komentarišeš? - pitao je Darko.
Meni je to katastrofalno. Na početku sam rekla da su se simpatije ugasile, jer ne smatram da je ozbiljan i da je za vezu. Njih dvoje nikako ne mogu da se uklope, jer ako su osobe sličen dolzi do ovoga. Meni je ovo sramotno, nije mi normalno, ali bi njima trebala strulan pomoć. Mislim da nije prebrodila neke svoje patnje iz detinjstva i da se neko nije dovoljno posvetio u tom prevazilaženju traume. Od faze smeha, do tog nekog prostog ponašanja. Mislim da nema realnu sliku o sebi i o svom ponašanju - rekla je Sanja.
Svi komentarišu nove postupke Dalile i Dejana, kako na sve to gledaš ti?

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da Dejan radi ovo sve iz slabosti, zato što je slab da nastavi život bez nje. Reagovao je vrlo traumatično na malo tih klipova Dalile i Cara, reaguje afektivno. Ukoliko ne prevaziđe sve to i pogleda neki klip, ili mu neko dobaci, može da se završi katastrofalno. Mislim da je suicidan, ali mi deluje i da je psihički nestabilan.
Zbog čega se u tvojim očima izdvaja Mateja Matijević? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da ovde ne postoje veze, samo kombinacije, a ne želim sebi da sa 26 godina budem u takvim nekim odnosima. Ne mislim da bi funkcionisalo ovde. Tu su Tara i Anđela, tu sam i ja, ali ne mogu da se svađam sa njima. Kod njega mi je najprivlačnija ta disciplina. Razočarao me je kad je onako komentarisao odnos sa Anđelom - rekla je Sanja.
Kakvo je tvoje mišljenje o globalnom zagrevanju - pitao je Darko.
Moram još malo da razmislim - nasmejala se Sanja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga