AKTUELNO

Ne bi im bilo dobro kad bi čuli šta zapravo misli!

Tokom emisije ''Izbacivanje'', voditelj Darko Tanasijević ugostio je Marka Đedovića, koji je poznat po tome da nema ''dlake na jeziku'', pa je s time spreman da u razgovoru sa Darkom prokomentariše ono što je zaintrigiralo javnost, a to je ponovno zbližavanje bivšig supružnika Dalile i Dejana Dragojevića.

Ne prestaje da se priča o Dejanu i Dalili. Kako je tebi sve to izgledalo u proteklih nekoliko dana, pa i danas - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nije uzalud, jer on nema perspektivu. Ono što ću ti sada iskreno reći, a ja tamo ne mogu u potpunosti da kažem. Ja tamo negde kalkulišem, u smilu da ne zagazim toliko ljude, kažem šta mislim, ali negde u blažoj varijanti. Oni nisu normalni, oni su bolesnici. Ja sam Dejanu poistovetio sa osobom da on plati da neko sek**ualno opšti sa njegovom ženom, dok on gleda. Ne mogu da razumem njega jer je to njemu urađeno. Za onu količinu ljubavi za koju on priča da ima prema Dalili, to je pusto slovo na papiru. Da je tolika ljubav, on ne bi mogao da jede i da spava. Ništa logično nije. To nije ljubav, to je opsesivna potreba za njom. Treća strana je da je teški folirant i da je lažov, sve mi više teži ka ovoj strani. S druge strane, da je razmišljao u rijalitiju, glumio bi tu neku žrtvu do kraja. Ne možeš ženu da koja je do pre dve nedelje sek**alno opštila sa drugim muškarcem, a sada se grle. U Dalilinim postupcima ima logike, on joj se us**o u vezu sa Filipom, pa dođi vamo mamu ti je**m u pič*u da ti plačem na ramenu klošaru jedan. Ona plače za sobom i Filipom Carem, a Dejan plače za njom. Ona svoju tugu koju nosi iz te povređensoti zbog Filipa Cara, leči sa Dejanom - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si čak rekao: ''Dejan je jedini čovek koji je jedini muškarac na svetu koji ne skida osmeh sa lica od kako ga je žena prevarila''. Šta si mislio time - pitao je Darko.
On ima neke prebačaje, te se smeje te plače. On kad trbea da plače on se smeje, pa kad se seti, on počne da razbija i plače - dodao je Marko.
Zaključujemo da on nema prijatelja, ali bi ti trebalo na prvom mestu sebe da imaš pa onda ostale. Šta ako se oni sada zvanično pomire - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne misli. Ja sam rekao kad su bila pitanja novinara, Dejan je idealan idiot za muža. Teši je što je raskinula sa dečkom. On nije normalan, pa mene bi bilo sramota da kažem da mi je Dejan Dragojević drugar. Meni je žao njegivh roditelja, treba da dignu ruke od njega. Muškarci su se napolju delili na Dejana i ostale muškarce. Ne znam ni jednog muškarca koji bi ovakvu stvar progutao. Ne postoji samopoštovanje, ego ili sve postoji, pa će rezlutirati kasnije. Ima dve opcije, da nije normalan ili da hoće da joj se us**e u život. Pa nije mi on glup, ali ne mogu da kažem da nije osoba koja ne traži logiku u svojim postupcima. Na granici sam da pomislim da je teški folirant i lažov. Imaš i opciju da se takmiči sa ovim ludakom, sa Carem. Ovakav slučaj niakd video nisam. On nešto opasno mulja i petlja - rekao je Đedović.
Često su komentarisali da nije imao granicu kad želi nekoga da uvredi. Da li je on to radio svojevoljno ili je ta Dalila na nejga uticala - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svega što se izdešavalo, verujem Dalili u sve što je pričala. Vraća se, naravno, da bi prebolela onog kog voli. Hoće neko da mi kaže da ona voli Dejana? Ne, on je njoj rame za plakanje. Trajaće dok ne preboli. Ostaviće Dejana opet, dok joj treba, biće tu. Pa nek skoči sa mosta ako je tolika budala. Pitao sam ga da mi objasni logiku u postupcima. Kažem ja njemu šta ćeš ako se pomiriš sa Dalilom i puste ti snimak se*sa. On je pobeleo. Popi**eo je zato što je ona bila gore. Ima tu neku opsesiju, ali ja verujem da je patologija. Ima rijaliti momenat i želju da joj se us**e u život. Meni je Dalila rekla da ima utisak da hoće da joj vrati. Ljubav nije patnja, debili, ljubav je lepa i mirna - rekao je Đedović.
Kako ih gledaju drugi zadrugari - pitao je Darko.
Kao ludake. Ja ih obožavam, rekao bih da oni nisu tu, morao bih ja da se otresem sa nekim. Meni je ovo prezanimljivo. Oni su mi dno dna, najveći šljam - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga