AKTUELNO

Uspešna u svom poslu!

Srpska influenserka i blogerka Tamara Kalinić ušla je u "top 10" influenserki 2021. godine. Prema podacima američke kompanije za veb marketing, Tamara je zauzela sedmo mesto na listi najboljih influensera ove godine.

Foto: Instagram.com/tamara

Tamara se pre dve godine našla i na listi 100 najuspešnijih influensera Velike Britanije, koju je objavio magazin Sunday Times, te se pojavila na 21. mestu.

Blogerka na Instagramu ima više od milion pratilaca. Poslovnim uspesima često se hvali na društvenim mrežama, a jednu od njenih objava na Instagramu je podelila i medijska ličnost Kim Kardašijan.

Foto: Instagram.com/tamara

Influenserka je detinjstvo provela u Novom Sadu, jedno vreme živela je u Los Anđelesu, a sada joj na profilu na Instagramu piše da živi na relaciji London - Pariz - Milano. Već godinama ima blog pod nazivom Glam&Glitter, koji broji veliku posećenost.

Podsetimo, Tamara Kalinić doživela je veliku neprijatnost kada joj je 4. jula opljačkan stan u Parizu i tom prilikom ostala je bez stvari čija ukupna vrednost iznosi oko 300.000 evra.

Foto: Instagram.com/tamara

Autor: P.R.

#Tamara Kalinić