AKTUELNO

Pravi zemljotres nastao je kada je stigla informacija da je Milan Borjan zatražio raskid ugovora sa Zvezdom, a njegova supruga Snežana se oglasila na svom Instagramu.

Naime, kapiten Crvene zvezde i neko ko je postao sinonim za sve uspehe crveno-belih u prethodnih pet godina Milan Borjan danas zvanično je zatražio raskid ugovora sa šampionom Srbije, preneli su svoja saznanja iz "Mocartsporta".

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Sudeći da je njegova supruga, Snežana aktivna na društvenim mrežama, ona je na svom "storiju" dala svoj komentar.

- Dragi ljudi, zablokirali ste mi Instagram sa pitanjem "Da li Milan Borjan ide iz Zvezde" i sve ostalo... Znači, ja nisam adresa gde možete da dobijete te informacije. Za sve što vas interesuje, imate upravu kluba, Zvezdana Terzića, PR-a kluba, oni plasiraju sve informacije u novine i medije. Kontaktirajte njih. Ja želim da uživam sa svojom porodicom na odmoru, a i vi znate da se ja ne mešam u karijeru svog supruga - rekla je Snežana Borjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, reprezentativac Kanade i čovek koji je dugo na golu Crvene zvezde je prethodnih dana bio u žiži javnosti zbog vrlo burne svađe sa trenerom Dejanom Stankovićem posle remija sa surduličkim Radnikom. Tada su pale su teške reči posle kojih se činilo da neće biti mesta za obojicu u svlačionici Crvene zvezde.

Autor: