AKTUELNO

Na sve načine pokušava da s njom ponovo ostvari komunikaciju.

Draško Stanivuković teško je podneo to što je Kija Kockar javno otkrila da joj se Siniša Mali više sviđa od njega.

Pevačica je prošlog utorka gostovala u emisiji "Amidži šou" na televiziji Pink, gde je u anketi umesto gradonačelnika Banjaluke odabrala našeg političara. Ognjen Amidžić je počeo svoju igru "ili-ili" kako bi Kija birala između političara, a onda je rekla: "Ja već znam koga ću da izaberem."

Foto: Ilustracija, Pink.rs/M. Mijatović, E-Stock/zipaphoto,

Na ekranu su se smenjivale fotografije Vanje Udovičića, Aleksandra Šapića, Tome Momirovića, Siniše Malog i Stanivukovića. Kija je na kraju imala izbor između Draška, s kojim je povezuju, i Siniše Malog, ali je ipak izbor pao na ministra finansija.

Foto: TV Pink Printscreen

To se dečku njene koleginice Tanje Savić, po svemu sudeći, nimalo nije dopalo. U prilog tome svedoči prepiska koju je Kija objavila na Instagramu. Ona je svojim pratiocima pokazala poruku koju je dobila, a s obzirom na to da je to bila pesma Saše Matića "A ti si izabrala njega", nije bilo teško zaključiti da je pošiljalac bio Stanivuković. On, izgleda, i dalje pati za Kijom, s obzirom na to da na sve načine pokušava da s njom ponovo ostvari komunikaciju. Kako stoje stvari, Kockareva ni pet para ne daje za to, već mu jasno stavlja do znanja da nema nameru da se s njim upušta u bilo kakvu komunikaciju.

Autor: M.K.