AKTUELNO

Rasulo!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da pogledaju svađu Milice Veslinović i Mensura Ajdarpašića.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mensuru.

Ona se ponaša kao da sam ja za svešto se dešava kriv, ona se nenormlano ponaša. Nenormalno je bezobrazna. Neće niko da mi kaže da je normalno za devojčicu od 17 godina da joj viri gu*ica i da se šeta kroz kuću. Ja sam sad besan i ljut, ali neću da govorim neke stvari. Koliko sam omaložavanja pretrpeo i poniženja. Ne vređa me kad mi neki muškarac kaže, ali mnogi mi nikad nisu izgovarali stvari kao ona. Ona je vaspitana, kulturna, bolja od svega ovoga, možda u svetu u kome je navikla da jeste - govorio je Mensur.
Praviš sve najgore od mene. Je l' zna neko šta mi radi ispod jorgana? Kakve uvrede mi priča i prebacuje - dodala je Milica.
Ona želi da bude Maja Marinković i pre*ička koju će svi da voze i jure. Kad te ja budem pustio videćeš. Ja nemam oca, a ona kaže idi kod mame i tate. Ja njena žrtva nikad ne mogu da budem. Stvari koje si mi ti izgovorila, nikad mi niko nije izgovorio - nastavio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam, glupa poslednjih sedam dana šta osećam i ne osećam, rekla sam mu sinoć da sa njegove strane više ništa ne osećam - rekla je Milica.
Dopisivala si se sa kim si se dopisivala i dogovorala, ta tvoja koja ti je dozvolila, mogu da mislim šta hoću. Ona ide da skače sa sednom sprata, a meni ne da da povisim ton na nju. Kad su nju pričali sve i svašta ja sam to negirao i ja vam nisam verovao. Sinoć kad su pričali za ovu devojku, ona kaže jeste i da je videla da je gledam. Ti si zlo, Mina Vrbaški je ništa za tebe - nastavio je on.
Više nismo zajedno, posle ovakvih reči ćemo da vidimo da li ćemo biti - odbrusila je ona.
Gde je onaj Mensur od danas? - pitao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ja tebe maltretiram? - pitao je Mensur.
Namerno sad ćuti - rekao je Đedović.
Naziva me sradom, a šta mi tek priča pod jorganom. Mensur će uvek da ostane dobar Mensur - urlala je Milica.
Za tebe sam dobar, ako ja nisam dobar za tebe ne znam ko je dobar za tebe. Ona je za mene dete. Šta sam ja čuo sve za tebe, a ja sam ćutao? - pitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebi pričala za tvoj osmeh - rekla je Milica.
Ana je problem, reci Milice - dobacio je Mića.
Opet si se nasmejao! Videćeš šta ti je smešno! Ogromno si go*no - urlala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga