AKTUELNO

Na programu Televizije Pink upravo je počela prva epizoda šou programa "Ja imam talenat".

Članovi stručnog žirija su na svojim pozicijama i spremni su da odluče čiji talenat je najveći i ko će poneti laskavu titulu najboljeg.Kao što je od ranije poznato, svoj sud o talentima kandidata davaće glumica Danica Maksimović, pevačica Ana Nikolić, glumac Srđan Todorović Žika i reper Stefan Đurić Rasta. Žiri je dočekala voditeljka ovog šou programa Ana Grubin.

Foto: YouTube screenshot

- Beskrajno sam počastvovana  što ću biti u žiriju "Ja imam talenat". To je velika lepota i zadovoljstvo kada ispred sebe imamo ljude koji žele da nam pokažu svoje talente. Da li su to profesionalci ili su to ljudi čiji je to hobi, svejedno. Uzbuđenje je prisutno zato što smo mi prvi ispred njih i vidimo to sve što oni proživljavaju i šta nam oni zapravo daju, a to je velika privilegija. Uvek sam bila direktna i objektivna - rekla je Danica Maksimović.

Foto: E-stock

- Nisam do sada učestvovala u ovakvim projektima i obzirom da je ovo svetkski format, ja očekujem da vidim svetsk šou i trudiću se da budem maksimalno objektivna - rekla je Ana Nikolić.- Ja sam ovde prvenstveno da se dobro zabavimo i da vidim sve mlade talente - istakao je Stefan Đurić Rasta.

Foto: E-stock

- Prošlo je tri godine od poslednjeg talenta, tako da mislim da je stasala jedna nova generacija klinaca i malo starijih koji imaju šta da nam pokažu. Od ove sezone očekujem nikad oštriju konkurenciju, što je za mene kao člana žirija izazov - rekao je Srđan Žika Todorović.

Foto: E-stock

Smestite se udobno jer počinje borba najboljih talenata ikada. Ostanite uz Televiziju Pink da vidite da li će se vaš sud poklopiti sa mišljenjem stručnog žirija. Šou je počeo!J. Vučić

#Ana Nikolić

#Danica Maksimović

#Srđan Todorović

#Stefan Đurić Rasta

'